اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

چرا انگلیس کاردار هندی به ایران فرستاد؟

چرا انگلیس کاردار هندی به ایران فرستاد؟
آجی شارما کاردار ترددی انگلیس در ایران اصالت هندی دارد و از دیپلمات های انگلیسی مسلط به حوزه ایران است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، به نقل از مشرق، دو سال بعد از سه شنبه معروف آذرماه (هشتم آذرماه سال 90) که جمعی از دانشجویان وارد سفارت بریتانیا شدند، امروز سه شنبه 11 آذرماه سال 92 آجی شارما از طرف انگلیس به ایران می آید تا از اماکن و ساختمان سفارت انگلیس بازدید کند. او اصالتا ریشه هندی دارد و اولین مقام انگلیسی است که پس از دو سال سفر رسمی به ایران انجام می دهد.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

هشتم آذرماه سال 90 جمعی از دانشجویان در سالروز شهادت مجید شهریاری یکی از دانشمندان هسته ای ایران، مقابل سفارت بریتانیا در تهران تجمع کرده و در ادامه وارد سفارت شدند. از آن تاریخ به بعد سفارت‌های دو کشور تقریبا در حالت تعطیل قرار گرفت تا اینکه مهرماه امسال در جریان دیدار ویلیام هیگ و محمد جواد ظریف در حاشیه اجلاس نیویورک، وزیران خارجه توافق کردند طرفین برای ارتقای سطح روابط دیپلماتیک،کاردارهای غیرمقیم معرفی کنند. آجی شارما از طرف انگلیس و محمد حسن حبیب الله زاده از طرف ایران معرفی شدند.

,
, ,

"
اما چرا انگلیس کاردار هندی معرفی کرده است؟ آجی شارما اصالتا ریشه هندی دارد و از دیپلمات های باسابقه وزارت خارجه انگلیس است که با فرهنگ و تاریخ ایران آشناست. علاوه بر قرابت های فرهنگی هند و ایران؛ شارما در فاصله سال های 2007 و 2008 هم سابقه خدمت در سفارت بریتانیا در تهران را به عنوان معاون سفیر داشته است. شارما بعد از سال 2008 و از سال 2012 رئیس بخش ایران در وزارت خارجه بریتانیا بوده است.

,
,
,
"
, ,

او بعد از آنکه به عنوان کاردار جدید انگلیس معرفی شد، ابراز امیدواری کرده بود بتواند روابط مستقیم برتیانیا با دولت و مردم ایران را برقرار کند. از آخرین اظهارنظرهای او می توان به ماجرای انفجار سفارت ایران در بیروت اشاره کرده که در صفحه توئیتر خود نوشته بود از شنیدن خبر انفجار در برابر سفارت ایران در بیروت، شوکه شده است.
معروفترین کاردارهای ترددی
بالاترین سطح روابط دیپلماتیک بین دو کشور، زمانی است که دو کشور تبادل سفیر می کنند. پایین ترین این سطح به زمانی برمی‌گردد که دو کشور از طریق دفتر حفاظت منافع امور به اتباع خود را انجام می دهند. بعد از قطع روابط ایران وانگلیس، سوئد به عنوان حافظ منافع انگلیس در تهران و عمان به عنوان حافظ منافع ایران در لندن معرفی شد. بعد از حفاظت منافع، تبادل کاردار غیرمقیم یا ترددی یک درجه بالاتر قرار می گیرد. کاردارهای غیرمقیم در سال فقط چندین بار به کشور مقصد سفر می کنند. محمد حسن حبیب الله زاده کاردار غیرمقیم ایران در لندن معرفی شده و آجی شارما کاردار غیرمقیم انگلیس در ایران است. بنا به اتفاقاتی که از آذرماه سال 90 در روابط دو کشور رخ داده، این دو نفر را شاید بتوان معروفترین کاردارهای غیرمقیم معرفی کرد که خبرهایشان زیر ذره بین رسانه هاست.

,
,
,

انتهای پیام

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه