اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

راه‌اندازی بانک مشترک ایران و آذربایجان

راه‌اندازی بانک مشترک ایران و آذربایجان
سفیر ایران در جمهوری آذربایجان از راه‌اندازی بانک مشترک ایران و جمهوری آذربایجان در تهران در آینده‌ای نزدیک خبر داد و گفت: تهاتر و استفاده از پول ملی در تبادلات مدنظر قرار می‌گیرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از مهر، محسن پاک‌آیین در همایش کاربردی تجارت با کشورهای مشترک المنافع از راه‌اندازی بانک مشترک ایران و جمهوری آذربایجان در تهران خبرداد و گفت: تمام تلاش ما این است که بتوانیم سطح روابط را توسعه داده و شرایط را برای رونق تجارت دوجانبه فراهم کنیم، بر این اساس تهاتر کالایی و استفاده از پول ملی در تبادلات تجاری مدنظر قرار گرفته است.

سفیر ایران در جمهوری آذربایجان افزود: تلاش شده تا در حوزه گمرک و حمل و نقل، عوارضی دریافت شود که برای تجارت به صرفه باشد، این در حالی است که بیش از ۲۰ هزار مورد مجوز به وزارت راه و ترابری ارایه شده تا برخی بخش‌های صادراتی بتوانند بدون عوارض وارد مرزهای آذربایجان شوند. از سوی دیگر، هر روز پرواز هوایی بین تهران و باکو برقرار است و ارتباطات جاده‌ای بین دو کشور وجود دارد، ضمن اینکه در آینده شاهد گسترش خطوط کشتیرانی در این مسیر خواهیم بود.

وی تصریح کرد: به دلیل همسایگی ایران و جمهوری آذربایجان، راهکارهایی برای حل مشکلات بانکی مدنظر قرار گرفته که بر این اساس استفاده از پول ملی و تهاتر نیز مدنظر قرار گرفته که بنا داریم در حوزه مواد غذایی، خشکبار، مصالح ساختمانی و کشاورزی، صادرات به جمهوری آذربایجان را توسعه دهیم، البته برای مبادله پول، مشکلاتی بین فعالان اقتصادی دو کشور وجود ندارد.

به گفته پاک‌آیین، بنا داریم اقداماتی را در خصوص ویزا انجام داده و در مبادی ورودی، ویزای جمهوری  آذربایجان صادر کنیم تا تجار تردد سهل‌تری داشته باشند؛ ضمن اینکه سیاست جدی دولت یازدهم توسعه همکاری‌های اقتصادی با دیگر کشور‌ها است.

وی اظهار داشت: در حال حاضر حجم مبادلات اقتصادی بین ایران و جمهوری آذربایجان در حوزه غیرنفتی حدود ۵۰۰ میلیون دلار است که اگر بخواهیم مبالغی را که گردشگران و دیگر مراکزی را که درآمدزایی دارند به این رقم اضافه کنیم، حجم روابط به بیش از دو میلیارد دلار می‌رسد.‌

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/ف

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه