اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

اندی کول: یونایتد به جای هری کین باید آگوئرو را بخرد

اندی کول: یونایتد به جای هری کین باید آگوئرو را بخرد
مهاجم پیشین منچستریونایتد تاکید کرد به جای رفتن به دنبال خرید هری کین، سران این باشگاه باید به دنبال خرید سرجیو آگوئرو باشند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا در حالی که باشگاه منچستریونایتد در حال آماده کردن پیشنهادی 70 میلیون یورویی برای خرید هری کین، مهاجم تاتنهام است، اندی کول تاکید کرده سرجیو آگوئرو گزینه بسیار بهتری نسبت به کین است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

هری کین در فصلی که گذشت نمایش بسیار خوبی برای تاتنهام داشت و توانست 21 گل برای تیمش به ثمر برساند. همین مساله موجب شد او به تیم ملی فوتبال انگلیس هم دعوت شود و لحظاتی پس از ورود به زمین، برای سه‌شیر نیز گلزنی کرد.

,

سران یونایتد که به دنبال تقویت خط تهاجمی خود هستند، قصد ارایه پیشنهادی 70 میلیون یورویی برای خرید هری کین را دارند و حتی حاضرند در ازای انتقال این بازیکن به اولدترافورد، یک بازیکن را از میان خاویر هرناندس، نانی و عدنان یانوزای به تاتنهام واگذار کنند.

,

اندی کول که در دوران حضورش در ترکیب منچستریونایتد 121 بار برای این تیم گلزنی کرد در این مورد گفت: همه در مورد هری کین حرف می‌زنند. فصل خوبی در تاتنهام داشته است اما آیا باید به منچستریونایتد بیاید؟ آیا با 55 میلیون یورو که برای او در نظر گرفته شده است، او می‌تواند به درد شیاطین سرخ بخورد؟ فکر می‌کنم هری یک بازیکن بااستعداد است. باید صادق باشیم. او در یک نیم‌فصل هر کاری خواست در تاتنهام انجام داد. همه چیز همان‌طور پیش رفت که او می‌خواست. پنالتی‌های زیادی برای تاتنهام گرفته شد و توپ‌های ریباندی سایر بازیکنان نیز درست جلوی پای او آمد تا بتواند گلزنی کند.

,

کول ادامه داد: کین گل‌های خوبی هم به ثمر رسانده است. همواره دومین فصل حضور در لیگ برتر انگلیس به مراتب سخت‌تر از فصل نخست است. اگر کین با آن مبلغ گزاف به منچستریونایتد بیاید و همه امیدهای این تیم روی دوش او قرار بگیرد، همه چیز به یک جهنم بزرگ برای کین تبدیل می‌شود که در فصل دوم حضورش در لیگ برتر با آن روبه‌روست. یونایتدها اکنون باید در لیگ برتر انگلیس و اروپا به مصاف حریفان بروند و به عقیده من، هری کین یک بازیکن جوان است که هنوز باید چیزهای زیادی بیاموزد. هر مهاجمی که به منچستریونایتد بیاید، به واقع وارد یک جهنم بزرگ شده است که فشار بسیار زیادی را باید تحمل کند. سران باشگاه باید به دنبال خرید بازیکنی بروند که امتحانش را پس داده باشد. اگر من جای سران باشگاه بودم، 80 میلیون یورو برای خرید سرجیو آگوئرو پرداخت می‌کردم زیرا این بازیکن می‌تواند یک مهاجم میانی بسیار عالی باشد که در لیگ برتر انگلیس نیز امتحانش را پس داده است. اگر آگوئرو در خط حمله در کنار وین رونی قرار بگیرد، عالی خواهد شد.

,

 

,

انتهای خبر

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه