logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

مناجاتی:بعد از باخت به عراق جنگ‌زده هم از کی روش تعریف کردیم

مناجاتی:بعد از باخت به عراق جنگ‌زده هم از کی روش تعریف کردیم
سرمربی اسبق تیم ملی فوتبال ایران گفت: تجربه نشان داده‌ است که همیشه شمشیرها انتقادها علیه مربیان ایرانی بوده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانامهدی مناجاتی در گفت‌وگو با فارس، در مورد قهرمانی تیم فوتبال کارگری ایران در مسابقات ایتالیا گفت: من کمترین نقش را در این قهرمانی و افتخار داشتم باید از رئیس ورزش کارگری حسین‌زادگان که برای تیم بسیار زحمت کشید تشکر کنم از تقوی مربی زحمتکش تیم و گودرز حبیبی که رئیس ما است هم تشکر می‌کنم. منصور احمدی م برای این تیم و موفقیت آن بسیار تلاش کرد و در آخر باید از بازیکنانی که یک دل و فداکارانه برای موفقیت تیم تلاش کردند تشکر و قدردانی کنیم. آنها با تعصب مثال‌زدنی برای موفقیت تیم‌شان تلاش کردند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی ادامه داد: شاید برخی تصور کنند فوتبال کارگری سطح بالای از فوتبال را ندارد اما تیم پرتغال که ما با آنها بازی کردیم چند بازیکن سابق بنفیکا را داشت تیم مکزیک هم که در فینال آنها را شکست دادیم و در ضربات پنالتی پیروز و قهرمان شدیم از بازیکنان لیگی خود استفاده می‌کرد بازیکنان تیم فوتبال کارگری ایران دست به کار خیلی بزرگی زدند و توانستند قهرمان شوند و باید قدر آنها را دانست.

,

سرمربی اسبق تیم ملی فوتبال ایران در مورد توقف تیم ملی ایران مقابل ترکمنستان در مقدماتی جام جهانی گفت: چند سال پیش که من سرپرست تیم ملی بودم و امیر قلعه‌نویی سرمربی بودم وقتی تیم ملی در جام ملت‌‌ها در ضربات پنالتی به کره جنوبی باخت همه از قلعه‌نویی و تیم ملی انتقاد کردند حتی بقال سر کوچه از تیم ملی ایراد گرفت. در تلویزیون نسبت به قلعه‌نویی و مربی ایرانی کم‌لطفی شد اما اکنون کمترین انتقاد از کی‌روش می‌شود.

,

وی افزود: ما در جام ملت ها به عراق جنگ زده باختیم و اکنون هم مقابل ترکمنستان متوقف ‌شدیم. بعد از باخت به عراق هیچ انتقادی نکردیم و فقط به‌به‌ و چه‌چه کردیم.

,

مناجاتی تصریح کرد: این در حالی است که ما بهترین مربیان ایرانی را داریم از حسن حبیبی و حشمت مهاجرانی گرفته تا علی پروین و علی منصوریان. علی کریمی و مهدوی‌کیا، وحید هاشمیان بالاترین کلاس مربیگری را در آلمان دیده است اما تیم نونهالان را هم به او ندادیم. شمشیر منتقدین همیشه برای خودی‌ها تیز بوده است و با غریبه‌ها مهربان هستیم.

,

انتهای پیام/خ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه