logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

تغییر الگوی کشت کشاورزان با توجه به شرایط آب و هوایی حاجی آباد یک ضرورت است

تغییر الگوی کشت کشاورزان با توجه به شرایط آب و  هوایی حاجی آباد یک ضرورت است
فرماندار حاجی آباد، ایجاد صنایع تبدیلی، بسته بندی، تغییر الگوی کشت کشاورزان در شهرستان با توجه به شرایط آب و هوایی یک ضرورت است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، مهندس جهانگیری فرماندار شهرستان حاجی آباد در گفتگو با خبرنگار پیارم حاجی آباد، هفته 27 خرداد سالگشت سی و چهارمین سال صدور فرمان تاریخی جهادگر بزرگ قرن حضرت امام خمینی (ره) مبنی بر تشکیل نهاد مقدس جهاد را به مدیرکل جهاد کشاورزی استان و شهرستان و کشاورزان عزیز تبریک گفت و افزود: امیدواریم متولیان بخش کشاورزی با توجه به خشکسالی های 10 ساله شهرستان حاجی آباد و کمبود منابع آب به دلیل استحصال بی رویه آبهای زیر زمینی و از طرفی با توجه به اینکه شهرستان حاجی آباد قطب کشاورزی استان می باشد تمام دشتهای شهرستان حاجی آباد با مشکل کمبود آب و افت سفره های اب زیر زمینی مواجه هستند بتوانند با مدیریت صحیح و مصرف بهینه آب این مشکل شهرستان را مرتفع نماند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مهندس جهانگیری فرماندار شهرستان حاجی آباد در گفتگو با خبرنگار , پیارم حاجی آباد, ، هفته 27 خرداد سالگشت سی و چهارمین سال صدور فرمان تاریخی جهادگر بزرگ قرن حضرت امام خمینی (ره) مبنی بر تشکیل نهاد مقدس جهاد را به مدیرکل جهاد کشاورزی استان و شهرستان و کشاورزان عزیز تبریک گفت و افزود: امیدواریم متولیان بخش کشاورزی با توجه به خشکسالی های 10 ساله شهرستان حاجی آباد و کمبود منابع آب به دلیل استحصال بی رویه آبهای زیر زمینی و از طرفی با توجه به اینکه شهرستان حاجی آباد قطب کشاورزی استان می باشد تمام دشتهای شهرستان حاجی آباد با مشکل کمبود آب و افت سفره های اب زیر زمینی مواجه هستند بتوانند با مدیریت صحیح و مصرف بهینه آب این مشکل شهرستان را مرتفع نماند.,

مهندس جهانگیری در ادامه افزود: متولیان بخش کشاورزی باید آموزش به کشاورزان را در دستور کار خود قرار دهند، در هر صنفی یا حرفه ای که می خواهیم فعالیت کنیم باید گواهی مهارت کسب کنیم ولی متاسفانه کشاورزی که نیاز به آموزش دارد هیچ اورگانی جهت اشتغال  آنها آموزشی برگزار نمی کند، باید آموزش لازم جهت مدیریت منابع آبی جهت جلوگیری و هدر رفت آب و توسعه شبکه آبیاری نوین به شکل عملی و علمی صورت گیرد.

,

وی ادامه داد: ما باید ساز و کار و زمینه این تغییرات منجمله بازار فروش تجهیزات کشاورزی بازار هدف  و انچه که نیاز امروز جامعه کشاورزان ما است را فراهم کنیم.

,

وی در ادامه بیان داشت: متاسفانه به دلیل عدم آگاهی کشاورزان در زمینه کشاورزی و استفاده از کود و سموم محصولات کشاورزی ما با مشکلاتی روبه رو است و کشاورزان در استفاده از سموم کشاورز توجیح نمی باشند و باید با آموزش به کشاورزان میزان سموم مورد استفاده در کشاورزی را به حداقل برسانیم.

,

جهانگیری در ادامه یادآور شد: باغ های انگور و انجیر در منطقه گیس حاجی آباد محصول تولیدی این باغها اورگانیک می باشد از هیچ گونه سم و کود شیمیایی برای این درختان استفاده نمی شود و ما در نظر داریم که میزان تولیدات اورگانیک را در شهرستان افزایش دهیم.

,

وی در ادامه بیان داشت: در زمینه کشاورزی و مدیریت آن باید کشاورزان با مجموعه جهاد کشاورزی و مسئولان همکاری داشته باشند و ما باید مدرسه را به مزرعه ببریم باید دانشجویان بخش کشاورزی همراه با پاس کردن دروس تئوری دروس عملی در مزرعه در کنار کشاورزان کار کنند.

,

جهانگیری در پایان یکی از ضرورتهای شهرستان حاجی اباد را تغیر الگوی کشت ایجاد صنایع تبدیلی و بسته بندی عنوان کرد و افزود:کشت سنتی دیگر توجیه علمی واقتصادی ندارد وتغییر الگوی کشت دربخش کشاورزی یک ضرورت می باشد، البته قبل از اجرای طرح الگوی کشت باید زیرساخت های این طرح با بررسی های کارشناسی شده مهیا شود.

,
انتهای پیام/ر
,
 
, , , ]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه