اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

جلسه هاشمی با قالیباف و مسجدجامعی

جلسه هاشمی با قالیباف و مسجدجامعی
استاندار تهران گفت:‌ فرمانداران از عضویت در کمیسیون ماده ۱۰۰ که درباره ساخت و سازهای غیرمجاز تصمیم می‌گیرند، ممنوع شدند تا راحت‌تر بتوانند درباره شکایات در این خصوص تصمیم‌گیری کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، سید حسین هاشمی در گفت‌وگو با فارس درباره آخرین اقدامات صورت گرفته برای کاهش آلودگی هوا، اظهارداشت: با بهتر شدن اوضاع اقتصادی کشور و رونق گرفتن آن، اولویت نخست خروج خودروهای فرسوده از ناوگان حمل و نقل عمومی است که این اقدام در جهت کاهش آلودگی هوا بسیار موثر است.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,


وی با اشاره به اینکه امسال باید حتماً استاندارد سوخت به یورو 4 برسد، افزود: باید اکثر موتورهایی که در شهر تردد می‌کنند به موتورهای برقی تبدیل شوند تا 60 درصد از آلودگی هوا کمتر شود.

وی درباره ممنوعیت فرمانداران در کمیسیون ماده 100 بیان داشت: فرمانداران از عضویت در کمیسیون ماده 100 که درباره  ساخت و سازهای غیرمجاز تصمیم می‌گیرند ممنوع شدند تا راحت‌تر بتوانند به شکایات در این خصوص تصمیم‌گیری کنند.

هاشمی یادآور شد: نمی‌شود که فرمانداران در کمیسیون ماده 100 حکم دهند و هم به شکایت‌ها رسیدگی کنند و این اقدام به نفع مردم و دولت است.

استاندار تهران درباره آخرین تفاهمات با شهرداری تهران در بخش حریم، اظهارداشت: براساس تفاهم‌نامه‌ای که با شهرداری تهران منعقد شده است، کمیته فنی ‌مابین دفتر فنی استانداری و اداره کل حریم شهرداری تهران در خصوص موضوع حریم و تعیین و تکلیف آن که از واجبات استان استان تشکیل شد.

هاشمی با بیان اینکه در حال حاضر هیچکس نمی‌داند حریم تهران کجاست، افزود: اکثر ساخت و سازهای غیر مجاز به دلیل عدم تعیین تکلیف وضعیت حریم در این مناطق صورت می‌گیرد.

وی درباره جلسات مشترک با شهرداری و شورای شهر، اظهارداشت: در آینده نزدیک برای جلسه‌ای مشترک مابین محمد باقر قالیباف،شهردار و احمد مسجد جامعی رئیس شورای شهر تهران به ساختمان شورای شهر تهران می‌روم.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه