logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

امام جمعه درگز:

تشییع باشکوه شهدای غواص نشانه بصیرت مردم است

تشییع باشکوه شهدای غواص نشانه بصیرت مردم است
امام جمعه درگز گفت: حضور هوشمندانه و با شکوه مردم ایران اسلامی در مراسم تشیع شهدای غواص نشانه بصیرت مردم است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از درگزخبر، حجت‌الاسلام حسین ملکی در خطبه‌های امروز نماز جمعه درگز با توصیه خود و نمازگزاران به رعایت تقوای الهی در ماه رمضان اظهار داشت: ماه رمضان یک فرصت ویژه برای رشد انسان است که باید از این ماه با تقوا و رعایت محرمات الهی نهایت استفاده را نمود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  , به نقل از , درگزخبر, ، حجت‌الاسلام حسین ملکی در خطبه‌های امروز نماز جمعه درگز با توصیه خود و نمازگزاران به رعایت تقوای الهی در ماه رمضان اظهار داشت: ماه رمضان یک فرصت ویژه برای رشد انسان است که باید از این ماه با تقوا و رعایت محرمات الهی نهایت استفاده را نمود.,

وی به تشییع باشکوه شهدای غواص پرداخت و با تقدیر از حضور حماسی مردم خاطرنشان کرد: مردم ایران اسلامی، هوشمندانه و با شکوه در این مراسم حاضر شدند و این نشانه بصیرت مردم است.

,

امام جمعه درگز با بیان اینکه این حضور باشکوه نشان داد که ملت ایران ذلت نمی‌پذیرد، گفت: رهبر معظم انقلاب نیز در پیامی، تشییع این دردانه‌ها را از به یادماندنی‌ترین حوادث انقلاب برشمردند و این مهم نشانه بصیرت بالای مردم است.

,

حجت الاسلام ملکی به پیام شهدای غواص اشاره کرد و اظهار داشت: شهدا پیام دادند که ما با دست بسته شهید شدیم تا شما با عزت زندگی کنید و همچنین ولایت‌مداری و بیمه کردن نظام با خون شهیدان ناز دیگر پیام‌های شهدای عزیز است.

,

وی در ادامه به مسئله هسته‌ای اشاره کرد و یادآور شد: مسئله هسته‌ای یک مسئله ملی و فراجناحی است و هر چند مذاکره‌کنندگان فرزندان انقلاب هستند اما توافق با سازش تفاوت دارد و ما نمی خواهیم در سلطه کشورهای استعمارگر باشیم.

,

 

,

انتهای پیام/ص

,
 
, , ,
 
, ]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه