logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

بلاتر: همه سران فیفا بازجویی شوند

بلاتر: همه سران فیفا بازجویی شوند
رئیس فدارسیون بین المللی فوتبال می گوید که همه سران بلند پایه فیفا و اعضای کمیته‌های مهم در این نهاد باید مورد بازجویی و تحقیق قرار گیرند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانافیفا حساس ترین روزهای تاریخ خود را پشت سر می گذارد. فساد در این نهاد بین المللی گسترده شده است و هر روز خبرهای تازه‌ای در این زمینه می شنویم. سپ بلاتر رئیس فدارسیون بین‌المللی فوتبال (فیفا) بعد از فشارهای زیادی که بر او وارد شد مجبور شد که از ریاست فیفا استعفا دهد و الان نوبت آن است که مورد بازجویی قرار گیرد تا ثابت شود که آیا او در فساد دست داشته است یا نه؟

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

 

,

بلاتر 79 ساله می‌گوید که همه سران بلند پایه فیفا و اعضای کمیته‌های مهم در این نهاد باید مورد بازجویی و تحقیق قرار بگیرند. او در گفت و گویی که با مجله هفتگی فیفا داشت، عنوان کرد: ولفگانگ نیرزباخ رئیس فدارسیون فوتبال آلمان پیشنهادی داد که من کاملا با آن موافق هستم و آن اینکه همه سران بلند پایه فیفا و اعضای کمیته‌های مهم در فیفا مورد بازجویی و تحقیق قرار بگیرند. این پیشنهاد بسیار درست و سازنده است و من با آن موافق هستم.

,

بلاتر ادامه داد: بعضی از فدارسیون ها و به ویژه اتحادیه فوتبال اروپا با این پیشنهاد مخالف هستند اما من دلیلی برای مخالفت نمی‌بینم و براین باور هستم که پیشنهاد خوب و مناسبی است.

,

 

,

رئیس سوئیسی فیفا در پایان سخنان خود تاکید کرد که تا آخرین روزی که در این منصب خود باقی بماند نهایت تلاشش را برای مبارزه با فساد انجام خواهد داد.

,

 

,

بلاتر 79 ساله در 29 ماه می گذشته برای پنجمین بار به عنوان رئیس فیفا انتخاب شد اما تنها چهار روز از این انتخاب او نگذشته بود که تصمیم گرفت استعفا دهد البته او تا برگزاری انتخابات جدید در پست خود باقی خواهد ماند.

,

انتهای پیام

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه