logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

در پی آتش سوزی روز گذشته/

9 هکتار از جنگلهای شهرستان آبدانان در آتش سوخت

9 هکتار از جنگلهای شهرستان آبدانان در آتش سوخت
روز گذشته آتش سوزی در منطقه "کول خسرو" کبیرکوه باعث از بین رفتن 9 هکتار از جنگلهای این منطقه شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از آبدانان خبر، جنگلهای بلوط شهرستان آبدانان هر ساله در کابوس آتش سوزیهای تابستان می سوزند که امسال نیز مناطق وسیعی از پوشش جنگلی کوههای دینارکوه و کبیرکوه دچار آتش سوزی و تلف شدن سطح وسیعی از پوشش جنگلی این مناطق شد.

روز گذشته آتش سوزی در منطقه "کول خسرو" کبیرکوه باعث از بین رفتن 9 هکتار از جنگلهای این منطقه شد که بعلت وزش باد و شرایط نامساعد جوی امکان بروز حوادث مشابه تا ساعتها پس از این حادثه وجود دارد.

"محمد رضا مروارید " استاندار ایلام در گفتگو با آبدانان خبر ،اظهار کرد: روز گذشته سطح وسیعی از جنگلهای شهرستان آبدانان طعمه حریق شد و متأسفانه به علت  صعب العبور بودن و تأخیر در اعزام نیرو در حدود 9 هکتار از مناطق حفاظت شده جنگلی این شهرستان در آتش سوخت.

استاندار ایلام بیان کرد: با هماهنگی با جمعیت هلال احمر استان خوزستان یک فروند بالگرد این جمعیت برای انتقال نیرو های داوطلب به منطقه اعزام شد و خوشبختانه بعد از ساعتها تلاش این آتش سوزی مهار شد.

"مجید عسکری" فرماندار آبدانان نیز در گفتگو با آبدانان خبر اظهار کرد: در لحظات اولیه این واقعه از طریق مدیریت بحران اسان تقاضای بالگرد شد که زمانی طول کشید که این وسیله فراهم شود .

وی بیان کرد: گرمی هوا و سخت گذر بودن منطقه دچار حریق کار انتقال نیروی انسانی و وسایل لازم جهت اتفاء حریق را مشکل کرده بود.

عسکری بیان کرد: خوشبختانه با همکاری استاندار محترم و پیگیری های وی یک فروند بالگرد جهت اعزام نیرو مهیا شد و با کمک نیروهای ادارات و نهاد های شهرستان و با غیرت مردم که به صورت خودجوش به منطقه اعزام شدند آتش سوزی مهار شد.

"یعقوب عزیزی" مسئول منابع طبیعی شهرستان آبدانان نیز در گفتگو با آبدانان خبر گفت: آتش سوزی در سطح 9 هکتار از جنگلهای کبیرکوه در منطقه "کول خسرو" اتفاق افتاد که الحمدلله فاقد پوشش گونه ی بلوط بوده و فقط پوشش دختچه ای از نوع ارجن می باشد.

وی بیان کرد: با عنایت مسئولین ارشد استان به وسیله بالگرد تعداد زیادی از نیروهای داوطلب به منطقه اعزام و بعد از ساعاتی این آتش سوزی مهار شد.

عزیزی گفت: تعدادی از نیروهای در منطقه جهت جلوگیری از حرق احتمالی بر اثر وزش باد و شرایط نامساعد جوی در محل مستقر هستند.

مطابق بررسی های صورت گرفته عامل انسانی در صدر دلایل آتش سوزی جنگلهای آبدانان قرار دارد به طوریکه تقریبا ۹۰ درصد آتش سوزی ها توسط عامل انسانی در جنگلهای این شهرستان رخ می دهد.

وقوع آتش سوزیهای گاه و بیگاه در عرصه‌های جنگلی و مرتعی، چرای بی‌رویه دام، تعرض به عرصه های طبیعی ، خسارات خشکسالی و ریزگردها، هر کدام زخمی را بر تن زاگرس زده‌اند تا به گفته مردم از جنگلهای این شهرستان سالانه  چند هکتار نابود می شود.

ضرورت دارد از طرف نهادهای زیربط برنامه مدونی برای مقابله با آتش سوزی در جنگل های شهرستان تهیه شود و در صورت نیاز از طریق تنظیم قرارداد با و استفاده از  ظرفیت NGO  ها برای مقابله با آتش سوزی در جنگل ها استفاده کرد.

همچنین شهرستان آبدانان با داشتن حجم زیادی از اراضی جنگلی بایستی از نیرو و اعتبار کافی جهت مبارزه با آتش سوزی ها برخوردار باشد که این امر چیزی جز عزم مسئولین ارشد استان و کشوری و همت مردم به چیزی محتاج  نیست.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آبدانان خبر,
,
,
,
, آبدانان خبر,
,
,
,
, آبدانان خبر,
,
,
,
,
,
, آبدانان خبر ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه