logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

ژست جالب شهردار در مقابل اصراف آب/تصاویر

ژست جالب شهردار در مقابل اصراف آب/تصاویر
توصیه ما به جناب شهردار این است که حداقل سری به رسانه‌ها و تراکت‌های مطبوعاتی بزند که حداقل در جریان مشکلات آبی استان قرار گیرد و یا اینکه مدیران به جای توجیه افکار عمومی یک فکری برای توجیه مدیران و متولیان بیاندیشند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانابه نقل از خبرنگار بلاغ، چند روز قبل بود که مدیرعامل آب و فاضلاب مازندران نماینده بیش از 50 رسانه گروهی در استان را جمع کرد و از صرفه‌جویی و بهینه مصرف کردن آب در مازندران صحبت کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ, بلاغ,

روی صحبت مدیرعامل آب و فاضلاب مازندران به مردم و مسئولان بود، ظاهراً پیام مدیرعامل آب و فاضلاب استان به گوش برخی از مسئولان شهری در استان نرسید که اینگونه در روز روشن و در زمانی که در برخی از نقاط استان آب نجات‌بخش اراضی کشاورزی از خشکسالی و برخی از مردم هم برای تأمین آب شرب دچار مشکل هستند، این آقای شهردار دل به دریا زد و اینگونه منابع آب شهر تنکابن را هدر می‌دهد و جلوی دوربین هم ژست می‌گیرد.

حداقل اگر رنگ آب کدر بود به این دلخوش بودیم که از آب دریا برای شست‌وشوی خیابان استفاده می‌کند ولی رنگ و رخساره آب نشان می‌دهد که آبی که اینگونه در کف خیابان هدر می‌رود حداقل اینکه شاید این نماینده شهر بخواهد تکذیب کند که آب شرب نیست ولی آب تمیزی است که می‌شود در امور کشاورزی و یا حداقل آبیاری درختان استفاده کرد.

توصیه ما به جناب شهردار این است که حداقل سری به رسانه‌ها و تراکت‌های مطبوعاتی بزند که حداقل در جریان مشکلات آبی استان قرار گیرد و یا اینکه مدیران به جای توجیه افکار عمومی یک فکری برای توجیه مدیران و متولیان بیاندیشند.



انتهای پیام/
,
,
,
,
,
,
,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
انتهای پیام/
,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه