logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

ارز ۱۲۲۶ تومانی کالاهای اساسی به قوت خود باقی است

ارز ۱۲۲۶ تومانی کالاهای اساسی به قوت خود باقی است
عضو ستاد تنظیم بازار کشور گفت: تخصیص ارز مرجع ۱۲۲۶ تومانی برای واردات کالاهای اساسی همچنان به قوت خود باقی است و تغییری در آن ایجاد نشده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا قاسم نوده فراهانی عضو ستاد تنظیم بازار کشور در گفت‌وگو یی در مورد ارز مرجع کالاهای اساسی اظهار داشت: در آخرین جلسه ستاد تنظیم بازار که روز سه‌شنبه هفته گذشته برگزار شد و آقای بختیاری وزیر دادگستری نیز در آن جلسه حضور داشتند، تصمیم گرفته شد تا تخصیص ارز مرجع 1226 تومانی به کالاهای اساسی همچنان به قوت خود باقی بماند.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

رئیس شورای اصناف کشور در پاسخ به این سؤال که آیا تا پایان سال ادامه خواهد داشت یا خیر، گفت: حرفی در این خصوص زده نشد، اما تأکید شد تا برای تأمین کالاهای اساسی مورد نیاز مردم این رویه مثل گذشته ادامه داشته باشد.

,

عضو ستاد تنظیم بازار کشور گفت: از دیگر تصمیمات اخذ شده در این جلسه می‌توان به تخصیص نهاده‌ها به تولیدکنندگان مرغ اشاره کرد که در جلسه تأکید شد، تا افرادی که طبق روال گذشته جزء شرکتهای دریافت کننده نهاده از پشتیبانی امور دام بوده‌اند، همچنان نهاده به آنها تعلق می‌گیرد.

,

منبع:فارس

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه