اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران چگونه صادر شد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

۶ خوراکی که نباید به سراغشان رفت

۶ خوراکی که نباید به سراغشان رفت
عادت به خوردن غذاهای ناسالم سلامت بدن را به خطر می‌اندازد و پوست از قسمت‌هایی است که با خوردن این غذاها آسیب می‌بیند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، یام فرحبخش متخصص تغذیه در گفتگو با باشگاه خبرنگاران، بیان کرد: عادت به مصرف غذاهای ناسالم شرایط سلامت بدن را به خطر می‌اندازد که پوست یکی از قسمت‌هایی است که با مصرف این غذاها تخریب می‌شود، پس توصیه می‌کنیم حدالمقدور از مصرف غذاهایی که با شرایط سلامت پوست ناسازگاری دارد، خودداری شود.

وی افزود: غذاهای فرآوری شده مثل سوسیس و کالباس به علت ترکیباتی که دارد به سلامت پوست ضرر می‌رساند، همچنین غذاهای ارگانیک که برای تولید آنها از کودی که برای پرورش محصول بکار می‌رود که حاوی مواد شیمیایی است یا برای نگهداری آنها از سموم شیمیایی استفاده شده، به علت وجود مواد شیمیایی و سموم برای پوست مضر محسوب می‌شوند.

فرحبخش ادامه داد: چربی‌های هیدروژنه که در روغنهای جامد و مارگارین موجود است و همچنین مواد غذایی که از این روغنها تهیه می‌شود مثل انواع بیسکویت‌ها باعث بروز آکنه و جوشهای پوستی در افراد شده و به سلامت پوست لطمه وارد می‌کند.

این متخصص تغذیه اظهار داشت: شیرین کننده های مصنوعی، طعم دهنده‌ها و رنگ های مصنوعی هستند که مجموعا در گروهی مانند افرودنی‌های قرار می‌گیرند که این افزودنی‌ها می‌توانند از مواد طبیعی یا مصنوعی تهیه شده باشند که موجب تیرگی پوست می‌شوند.

وی تاکید کرد: بسیاری از افراد برای سلامتی پوست و موی خود از مکملهای مختلف در بازار استفاده می‌کنند، در صورتیکه این مکملها مجوز وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو را ندارند که استفاده از آنها باعث ایجاد مشکلات جدی برای پوست خواهد شد.

فرحبخش خاطرنشان کرد: مصرف شکر نیز باعث ایجاد وضعیتی در افراد می‌شود که چربی‌های پوست را افزایش می‌دهد، علاوه بر شکر کلیه‌ی غذاهایی که شاخص قندی بالایی دارند مثل شیرینی‌ها که مواد قندی فراوانی دارند باعث آسیب به پوست می‌شوند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/ط

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه