اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

گوآردیولا: افتخار می‌کنم سرمربی بایرن هستم

گوآردیولا: افتخار می‌کنم سرمربی بایرن هستم
سرمربی بایرن‌مونیخ پس از پیروزی پر گل برابر وردربرمن گفت: از این که هدایت چنین تیمی را بر عهده دارم به خودم می‌بالم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا بایرن‌ مونیخ موفق شد در هفته‌ پانزدهم بوندسلیگا با نتیجه‌ خرد کننده هفت بر صفر وردربرمن را در هم بکوبد تا رکورد بدون شکست خود در بوندسلیگا را به 40 بازی برساند. فرانک ریبری که خیلی ها او را شانس اصلی کسب عنوان مرد سال فوتبال جهان در سال 2013 می‌داند در این دیدار موفق شد دو گل به ثمر برساند و دو پاس گل بدهد.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

پپ گوآردیولا، سرمربی بایرن‌مونیخ پس از برتری پر گل برابر وردربرمن گفت: از این که هدایت چنین تیمی را برعهده دارم به خودم می‌بالم. البته این را باید بگویم که وردربرمن در این دیدار بدشانسی آورد و می‌توانست بهتر از این‌ها در این بازی ظاهر شود. باید یک تشکر اساسی از بازیکنان تیمم داشته باشم. این بهترین بازی بود که از آغاز هدایت بایرن از تیمم دیدم. بازیکنان بایرن ظرفیت ذهنی بالایی دارند. آنها زمانی که بازی می‌کنند انگار یک کار عادی انجام می‌دهند و از آن لذت می‌برند. باید در بازی‌های آینده خودمان نیز همین روند را ادامه دهیم و بازی خود را جدی بگیریم. در بایرن‌مونیخ همه بازیکنان مسئولیت‌پذیر هستند و هر کس وظیفه خود را می‌داند.

,

سرمربی بایرن‌ مونیخ در ادامه درباره تیم‌های مدعی جام جهانی 2014 برزیل گفت: جام‌جهانی در برزیل برگزار می‌شود و همین شانس میزبان را برای قهرمانی افزایش داده است. البته من اسپانیایی هستم و طبیعتا دوست دارم کشورم بار دیگر به قهرمانی در جام‌جهانی برسد.

,

انتهای پیام

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه