اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

6 استان کشور بارانی می‌شوند

6 استان کشور بارانی می‌شوند
کارشناس هوا شناسی گفت: از بعد‌از‌ظهر امروز (چهارشنبه)بیش از6 استان کشور بارانی می‌شود و همچنین خلیج فارس در این روز‌ها مواج خواهد بود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، فریبا گودرزی کارشناس هواشناسی در گفت‌و گو با باشگاه خبرنگاران، با اشاره به بارانی بودن استان‌های کشور اظهار کرد: با توجه به پیش‌بینی‌های انجام شده از بعداز ظهر 4 شنبه  استان‌های فارس، هرمزگان و کرمان افزایش ابر، بارش باران، گاهی رعد و برق و وزش باد همراه است و در مناطق مرتفع بارش برف رخ خواهد داد و همچنین خلیج فارس نیز در این روز‌ها مواج است.

 وی ادامه داد: طی این مدت در استان‌های گلستان و شرق مازندران بارش خفیف و پراکنده نیز پیش‌بینی می‌شود، علاوه برآن 5 شنبه در شرق استان هرمزگان و سیستان و بلوچستان بارش پراکنده ادامه خواهد داشت و به تدریج از  میزان ابرناکی در این مناطق کاسته می‌شود.

گودرزی افزود: از 5 شنبه تا شنبه جوی پایدار در کشور حاکم خواهد بود و البته روز یک شنبه سامانه‌ی بارشی وارد غرب کشور خواهدشد.

کارشناس هواشناسی در خصوص هوای تهران در پایان بیان کرد: امروز آسمان تهران کمی ابری تا نیمه ابری و برای فردا صاف و در پاره‌ای نقاط غبار محلی مشاهده می‌شود و همچنین رطوبت هوا 18در صد به همراه بیشینه 38 و کمینه 27 است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/ط

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه