اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

دویچه وله : مذاکرات وارد آخرین مرحله شد

دویچه وله : مذاکرات وارد آخرین مرحله شد
تارنمای بخش فارسی دویچه وله صدای آلمان نوشت : مذاکرات اتمی ایران و گروه 1+5 در وین وارد آخرین مرحله خود شده است و دیپلمات های غربی برداشتن موانع پیش رو تا رسیدن به توافق نهایی را بسیار سخت می دانند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، جان کری، وزیر خارجه آمریکا تأکید دارد که دست یابی به یک توافق خوب در مذاکرات اتمی با ایران مهمتر از یک توافق سریع است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


یک دیپلمات غربی به خبرگزاری آلمان گفته است برداشتن آخرین موانع پیش رو بسیار سخت است. او از در گرفتن بحثی داغ میان طرفین در یکی از آخرین نشست های روز سه شنبه (7 ژوئیه/ 16 تیر) خبر داده است.

ایران خواستار لغو تمامی تحریم های این کشور از جمله تحریم های تسلیحاتی سازمان ملل علیه جمهوری اسلامی است.

عباس عراقچی، مذاکره کننده ارشد ایران سه شنبه شب در وین تأکید کرد که ایران آمادگی دارد تا هر زمانی لازم باشد گفتگوها در وین را ادامه دهد، حتی اگر مذاکرات روز به روز تمدید شود.

او افزود: «خواسته این است که در پی این توافق باید موضوع تحریم ها به طور کلی کنار گذاشته شود و طرف های مقابل ما آمادگی داشته باشند دل خود را از تحریم ها بکنند.»

عراقچی در ادامه توضیح داد که طرفین در خصوص تحریم های اصلی، یعنی تحریم های اقتصادی و مالی به یک توافق و جمع بندی رسیده اند.

مذاکره کننده ارشد ایران گفت: «تحریم ها در روز اول اجرایی شدن همه برداشته خواهد شد، ولی در مورد برخی از تحریم های دیگر مثل تحریم های تسلیحاتی اختلافات ادامه دارد.»

عباس عراقچی همچنین گفت: «متن اصلی توافق تقریبا کامل است و جز چند پاراگراف که نیاز به تصمیم گیری وزیران دارد چیزی باقی نمانده است.»

او افزود: «ضمیمه تحریم ها نیز بالای 95 تا 96 درصدش تمام است. شاید دو سه موضوع کوچک باقی مانده است.»

این 'موضوعات کوچک' به گفته وزیر خارجه آلمان اختلاف بر سر بازرسی از تأسیسات هسته ای ایران و زمان رفع تحریم های این کشور است.

فرانک-والتر اشتاین مایر سه شنبه شب (7 ژوئیه/ 16 تیر) به شبکه اول تلویزیون دولتی آلمان گفت: هنوز در مورد این که تحریم ها آن هم پس از آن که ایران به تعهدات خود عمل کرد، به چه ترتیب زمانی برداشته خواهند شد اختلاف نظر وجود دارد.»



**ادامه مذاکرات تا جمعه دهم ژوئیه

قرار است کارشناسان مسائل فنی و دیپلمات های حاضر در وین طول روز چهارشنبه (8 ژوئیه/ 17 تیر) نشست هایی در مورد اختلاف نظرهای باقی مانده داشته باشند.

این نشست ها به گفته ماری هارف، سخنگوی تیم مذاکره کننده آمریکایی در وین، تا روز جمعه 10 ژوئیه ادامه خواهد داشت.

این درحالی است که کنگره آمریکا تأکید دارد تا نیمه شب پنج شنبه 9 ژوئیه (به وقت محلی) به متن توافق دست یابد. در غیر این صورت زمان بررسی متن این توافق به جای 30 روز دو برابر می شود و به 60 روز خواهد رسید.

این رسانه در پایان افزود: به باور کارشناسان این زمان به منتقدان سرسخت توافق اتمی در ایران و آمریکا فرصت بیشتری خواهد داد تا در مسیر پیچیده اجرای آن سنگ اندازی کنند. 

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه