اخبار داغ
  1. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  2. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  3. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  4. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  5. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  6. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  7. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  8. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  9. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  10. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  11. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  12. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  13. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  14. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  15. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  16. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  17. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  18. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  19. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  20. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد

آمادگی اقشار مختلف مردم شهرستان فارسان برای خلق یک حماسه سیاسی دیگری

آمادگی اقشار مختلف مردم شهرستان فارسان برای خلق یک حماسه سیاسی دیگری
جمعه آخر ماه مبارک رمضان به فرمان امام خمینی (ره) روز قدس نامگذاری شده است که مردم روزه‌دار در این روز با شرکت در راهپیمایی روز قدس، حمایت خود را از قدس و مردم فلسطین اعلام می کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پایگاه خبری تحلیلی پیرغار، در حالی که یک روز دیگر  برای رقم خوردن روز سرنوشت ساز " قدس" باقی مانده، خبرها حکایت از جنب و جوش و آمادگی اقشار مختلف مردم شهرستان فارسان از کوچک و بزرگ گرفته تا پیرمرد و پیر زن همه برای خلق حماسه سیاسی دیگری در این شهرستان را دارد.

هر ساله در این روز مردم شهرستان فارسان همگام با سایر شهرهای کشورمان به خیابان ها آمده و فریاد "مرگ بر اسرائیل" و "مرگ بر آمریکا" سر می دهند، اما آنچه که راهپیمایی روز جهانی قدس امسال را متفاوت تر از سال های گذشته می کند، کشتار مردم مظلوم و بی دفاع بدست آدمکشان صهیونیست و سکوت مجامع بین المللی و کشورهای عربی است که همه حکایت از رقم خوردن حماسه ای با عزم جهادی توسط مردم ولایتمدار  شهرستان فارسان رادارد.

مردم مومن و روزدار شهرستان فارسان برای آخرین هفته ماه مبارک رمضان که مصادف با روز جهانی قدس نیز به شمار می رود، شرکت در این مراسم را برای خود یک تکلیف می دانند چرا که این یوم الله یکی از یادگاری های ،معمار کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام راحل(ره) به شمار می رود.

آری همه ما روز جمعه که مصادف با آخرین هفته ماه مبارک رمضان محسوب می شود به میدان خواهیم آمد تا بار دیگر با مشتهای گره کرده خویش با شعار "مرگ بر آمریکا" و "مرگ بر اسرائیل" حمایت خود را از مردم مظلوم غزه و ستمدیده فلسطین اشغالی اعلام کنیم.

به همین دلیل نیز انتظار می رود در روز قدس امسال شاهد حال و هوایی پرشورتر از همیشه در بین مردم  شهرستان فارسان باشیم.

راهپیمایی بزرگ روز جهانی قدس در شش نقطه شهرستان فارسان برگزار میشود که در شهر فارسان راس ساعت 11:30 از میدان امام (ره) به سمت مصلی بزرگ نماز جمعه برگزار میشود همچنین برخی از مردم در روستاها به صورت پیاده به جمع مردم در شهرستان فارسان می پیوندند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری تحلیلی پیرغار,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ر

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه