logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

بار دیگر در صحنه می آییم تا قدرمان را در "قدر روز قدس" اندازه گیری کنیم

بار دیگر در صحنه می آییم تا قدرمان را در "قدر روز قدس" اندازه گیری کنیم
ما امت حزب الله ایران اسلامی، با زبان روزه و درهوای گرمای؛ در جمعه ی آتی و بعد از مراسم احیای شب های قدر و قرآن به سر گرفتن و "بک یا الله" و " بالحسن و بالحسین" گفتن، بار دیگر در صحنه می آییم تا قدرمان را در "قدر روز قدس" اندازه گیری کنیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از جهانبین نیوز امت اسلام، سال هاست به یک غده سرطانی و مستهلک و کشنده به نام " صهیونیسم" گرفتار شده است؛ همان قومی که پیامبر اسلام(ص) در مورد آنها فرمود: "من از دست اینها بسیار اذیت شدم"؛ کودکان، زنان، جوانان و پیرمردان با وحشیانه ترین وضعیت کشته می شوند و شهرها و سرزمین های مردم مظلوم فلسطین در زیر لگد دژخیمان صهیونیست ویران می شود.

جوانان و انسان های آزاده فلسطینی هر روز یا شکنجه می شوند؛ یا در زندان هستند و یا به دست غاصبان جنایتکار صهیونیست، ناجوانمردانه کشته می شوند.

وه که چقدر قبیح و زننده است این حرکات دژخیمان صهیونیست و چه آخور و آبشخور خوبی برای مزدوران حامی این ها مثل آمریکا و دولت های غربی درست شده است؛ آن گونه که این رژیم جنایتکار جعلی و غاصب را به رسمیت می شناسند و با وقاحت تمام، آن ها را در عرصه بین المللی به رسمیت می شناسند و حقوق بین المللی برای آنها قائل هستند.

ما امت حزب الله ایران اسلامی، با زبان روزه و درهوای گرمای؛ در جمعه ی آتی و بعد از مراسم احیای شب های قدر و قرآن به سر گرفتن و "بک یا الله" و " بالحسن و بالحسین" گفتن، بار دیگر در صحنه می آییم تا قدرمان را در "قدر روز قدس" اندازه گیری کنیم. آری صف های خروشان ملت، اعم از کودک و نوجوان و جوان و کهن سال می آیند تا به ملت مظلوم فلسطین بگویند: تنها نیستند؛ و بر اساس آموزه های قرآن کریم که تکیه و اعتماد به ظالمان را نمی پسندد و در مقابل دستور قتال و جهاد با آنها را صادر می کند و می فرماید:"ولا ترکنوا الی الذین ظلموا"؛ به وظیفه خود عمل می نمایند.

لذا ما کارکنان اداره کل اوقاف و امور خیریه استان، از مردم غیور چهارمحال و بختیاری دعوت می کنیم که در این راهپیمایی و رزمایش بزرگ ارتش بیست میلیونی ایران اسلامی شرکت نمایند و جنایات رژیم صهیونیستی و آل سعود را محکوم نمایند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جهانبین نیوز,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/ر

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه