اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

بازگشت سریال‌های رمضانی به تلویزیون

بازگشت سریال‌های رمضانی به تلویزیون
چند شبی که سریال های رمضانی به خاطر شب‌های قدر به روی آنتن نمی‌رفت، فرصت خوبی برای گروه سازنده بود تا به دور از شتابزدگی کارشان را دنبال کنند. پس از توقف پنج روزه، سریال‌های «پایتخت 4»،«گاهی به پشت سر نگاه کن» و «دردسرهای عظیم2» از امشب 19 تیر ماه، پخش خود را از سر می گیرند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، به نقل از ایسنا، «پایتخت 4»، «گاهی به پشت سر نگاه کن» و «دردسرهای عظیم2»مجموعه‌های نمایشی رمضان هستند که از امشب19 تیر ماه ادامه پخش خود را طبق روال قبل خواهند داشت.

از میان سه سریال رمضانی امسال تلویزیون، دو سریال با درون مایه طنز و تنها سریال ملودرام اجتماعی تلویزیون در ماه مبارک رمضان مجموعه «گاهی به پشت سر نگاه کن» هستند که در ایام شب‌های قدر به روی آنتن نرفتند و دو سریال مناسبتی «فراموشی» و «نیاز» جایگزین آنها بودند.

سریال «پایتخت 4» به تهیه کنندگی الهام غفوری در 26 قسمت از شبکه یک سیما پخش می‌شود. این مجموعه طنز هر شب ساعت 22 به روی آنتن می‌رود و ساعت 15 روز بعد تکرار می‌شود. علیرضا خمسه، محسن تنابنده،احمد مهرانفر، مهران احمدی، ریما رامین‌فر، نسرین نصرتی، سارا و نیکا فوقانی اصل از بازیگران نقش اصلی «پایتخت» هستند.

مهران احمدی نیز که پیش از این قرار بود در «پایتخت4 » حضور داشته باشد، این حضور منتفی شد.

وی درباره حضورش در سریال «پایتخت4» اعلام کرده بود، هماهنگی‌های لازم برای حضورم در «پایتخت» انجام نشد و دیگر قرار نیست در قسمت‌های انتهایی داستان هم حضور داشته باشم.

سریال «گاهی به پشت سر نگاه کن» نیز از امشب ساعت 23 از شبکه دو سیما پخش می‌شود و تکرار آن روز بعد ساعت 7 و 30 صبح و 17 عصر همان روز پخش خواهد شد. محور اصلی قصه این مجموعه امانتداری و رعایت حلال و حرام در کسب درآمد است. تهیه‌کنندگی سریال «گاهی به پشت سر نگاه کن» بر عهده رضا انصاریان است. امین تارخ، هدایت هاشمی، محمد متوسلیانی، الیکا عبدالرزاقی، بهاره کیان افشار و ... از بازیگران سریال مازیار میری هستند.

همچنین سریال «دردسرهای عظیم 2» کاری از برزو نیک‌نژاد و به تهیه‌کنندگی مهران مهام نیز از شبکه سه سیما از 19 اتیر ماه به پخش خود ادامه می دهد.

«دردسرهای عظیم2» از پنج‌شنبه هر شب ساعت 21 و تکرار آن روز بعد ساعت 17 و 30 در ایام رمضان به روی آنتن می رود.

از بازیگران این سریال طنز می‌توان به حضور مهدی هاشمی، جواد عزتی، مریم سعادت، شهین تسلیمی، مهران رجبی، پرستو گلستانی، امیر غفارمنش، صفا آقاجانی، الناز حبیبی، زهره فکور صبور، اشکان اشتیاق، بهشاد شریفیان، محمدمهدی مطلبی، بهنوش صادقی، امیرحسین صدیقه و مه لقا باقری اشاره کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه