logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

آیت الله علم الهدی:

راهپیمایی روز قدس نشان داد هیچ مذاکره‌ای اصل استکبارستیزی را از ما جدا نمی‌کند/ داغ فلسطین و قدس را بر دل استکبار و اسرائیل خواهیم گذاشت

راهپیمایی روز قدس نشان داد هیچ مذاکره‌ای اصل استکبارستیزی را از ما جدا نمی‌کند/ داغ فلسطین و قدس را بر دل استکبار و اسرائیل خواهیم گذاشت
امام جمعه مشهد گفت: این راهپیمایی نشان داد مردم ما، در اصل استکبارستیزی مرد و مردانه و باقدرت مقاوم ایستاده اند و هیچ جریانی، هیچ توافقی، هیچ مذاکره‌ای اصل استکبارستیزی را از ما جدا نمی‌کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، به نقل از صبح توس، آیت‌الله علم‌الهدی ظهر امروز در خطبه های نماز جمعه این هفته مشهد مقدس، با تمجید از حضور پرشور و حماسی مردم مشهد در راهپیمایی روز قدس، گفت: قبل از هر چیز از عواطف و احساسات پرشور شما مرد و زن در حرکت عظیم عبادی و الهی امروزتان در این راهپیمایی پرشکوه و باعظمت تشکر می‌کنم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از صبح توس، آیت‌الله علم‌الهدی ظهر امروز در خطبه های نماز جمعه این هفته مشهد مقدس، با تمجید از حضور پرشور و حماسی مردم مشهد در راهپیمایی روز قدس، گفت: قبل از هر چیز از عواطف و احساسات پرشور شما مرد و زن در حرکت عظیم عبادی و الهی امروزتان در این راهپیمایی پرشکوه و باعظمت تشکر می‌کنم., صبح توس,

وی گفت: روز قدس، روز فریاد بر سر استکبار جهانی است، استکبار ۸۰ سال قبل به‌منظور براندازی اسلام، دو نقشه را طراحی کرد، دونقطه استراتژی در دنیا اسلام بود، یکی فلسطین در دل کشورهای اسلامی و دوم سرزمین ایران در بالای کشورهای اسلامی،که نقطه استراتژیک شمال، جنوب، شرق و غرب را به هم وصل می‌کرد.

,


طرح استکبار برای جدا کردن ایران از بدنه اسلام و تسخیر فلسطین

,
, طرح استکبار برای جدا کردن ایران از بدنه اسلام و تسخیر فلسطین, طرح استکبار برای جدا کردن ایران از بدنه اسلام و تسخیر فلسطین,


امام جمعه مشهد خاطرنشان کرد: استکبار برنامه‌ریزی کرد فلسطین را تسخیر و ایران را از بدنه اسلام جدا کند، این دو نقشه را با هم کشید، وقتی جریان کشتار بی‌رحمانه رضاخان ناپاک و قلدر در مسجد گوهرشاد را بررسی می‌کنید ازنظر تاریخ، مقارن با همان سال‌هایی است که صهیونیست‌ها زمین‌های فلسطین را می‌خریدند و دولت اسرائیل را تشکیل می‌دادند.
وی افزود: استکبار امروز به سرکردگی آمریکاست، آن روز استکبار به سرکردگی بریتانیای ناپاک بود، دو نقشه را استکبار غرب طراحی کرد، ایران را از بدنه اسلام جدا کند، وسط نقطه کشورهای اسلامی را تصرف کند چون حساب کرد هرکدام این‌ها انجام نگیرد، طرح کامل نیست.

,
,
,


کشتار مردم در مسجد گوهرشاد، اولین حرکت براندازانه اسلام در ایران

,
, کشتار مردم در مسجد گوهرشاد، اولین حرکت براندازانه اسلام در ایران, کشتار مردم در مسجد گوهرشاد، اولین حرکت براندازانه اسلام در ایران,


آیت الله علم الهدی گفت: این‌ها دولت اسرائیل را تشکیل دادند، این‌همه بلا بر سر فلسطینی‌ها آوردند اما در این‌که ایران را از بدنه اسلام جدا کنند، ناکام ماندند. در سال ۱۳۱۴ صدها نفر مردم را در همین شبستان مقارن این رواق و در این مسجد گوهرشاد و ایوان مقصوره به خاک و خون کشیدند، بعضی‌ها را زنده‌به‌گور کردند به خاطر حمایت از عفت و حجاب، این‌ اولین حرکت را در براندازی اسلام در ایران بود.

,
,


استکبار می‌دانست ایران آنان را خاک‌نشین خواهد کرد

,
, استکبار می‌دانست ایران آنان را خاک‌نشین خواهد کرد, استکبار می‌دانست ایران آنان را خاک‌نشین خواهد کرد,


وی ادامه داد: درواقع ما نیز یک فلسطینی مثل سرزمین فلسطین در جریان حکومت ناپاک خاندان پهلوی پشت سر گذاشتیم؛ آن‌ها روز اول می دانستند که اگر در بدنه اسلام، ایران بماند، استکبار را خاک‌نشین و خاکستر خواهد کرد.

,
,


داغ فلسطین و قدس را بر دل استکبار و اسرائیل خواهیم گذاشت

,
, داغ فلسطین و قدس را بر دل استکبار و اسرائیل خواهیم گذاشت, داغ فلسطین و قدس را بر دل استکبار و اسرائیل خواهیم گذاشت,


امام جمعه مشهد گفت: فلسطین را گرفتند، فلسطینیان را آواره کردند، بر سر آن‌ها هنوز هم که هنوز است، آتش می‌ریزند، دولت ناپاک اسرائیل  را به‌عنوان تنها دولت دارای صلاح اتمی در منطقه تشکیل دادند، اما خوشبختانه قدرت پیدا نکردند ایران را از بدنه اسلام جدا کنند، چون ایران، ایران زهرا(س) است، چون ایران، ایران علی(ع) است، چون ایران، ایران حسین(ع) و اباالفضل(ع) است، نتوانستند از بدنه اسلام جدا کنند، ان شالله قدس را می‌گیریم و داغ فلسطین و قدس را بر دل اسرائیل و استکبار می گذاریم.
آیت الله علم الهدی ادامه داد: این راهپیمایی روز قدس، یک نمایش جهانی است که استکبارستیزی برای ما یک اصل است، آمریکا دشمن ما است و تا روز زوال آمریکا از دشمنی با آمریکا دست برنمی‌داریم.

,
,
,


این راهپیمایی نشان داد هیچ مذاکره‌ای اصل استکبارستیزی را از ما جدا نمی‌کند

,
, این راهپیمایی نشان داد هیچ مذاکره‌ای اصل استکبارستیزی را از ما جدا نمی‌کند, این راهپیمایی نشان داد هیچ مذاکره‌ای اصل استکبارستیزی را از ما جدا نمی‌کند,


امام جمعه مشهد تصریح کرد: این راهپیمایی نشان داد مردم ما، در اصل استکبارستیزی مرد و مردانه و باقدرت مقاوم ایستاده اند و هیچ جریانی، هیچ توافقی، هیچ مذاکره‌ای اصل استکبارستیزی را از ما جدا نمی‌کند و ما در اصل استکبارستیزی ادامه خواهیم داد زیرا ما قدرت استکبارستیزی را در دنیا داریم و با این قدرت، با همه مستکبرین مقابل هستیم ولو یک نرمش قهرمانانه اقتضا کند پای میز بنشینیم ولی درعین‌حال، اقتدار ما ثبت‌شده است، استکبارستیزی ما نیز در سایه این اقتدار روزافزون است و لحظه‌به‌لحظه بیشتر می‌شود.
وی افزود: این مذاکرات نیز به‌هیچ‌وجه اقتدار ما را لطمه نمی‌زند، درنتیجه مذاکرات که دارد مراحل نهایی‌اش را می‌گذراند، ما به یک توافق خوب می‌رسیم، اگر به توافق خوب رسیدیم در درجه اول این پیروزی نظام جمهوری اسلامی است و مرهون هدایت‌های رهبری است.

,
,
,


جریان‌های فتنه‌گر خیال نکنند توافق، دست آمریکا را به کشور باز می‌کند

,
, جریان‌های فتنه‌گر خیال نکنند توافق، دست آمریکا را به کشور باز می‌کند, جریان‌های فتنه‌گر خیال نکنند توافق، دست آمریکا را به کشور باز می‌کند,


علم الهدی خاطر نشان کرد: هدایت‌های حکیمانه مقام معظم رهبری نسبت به دولت و ملت در جریان مذاکرات باعث توافق خوب شده اگر به توافق خوب دست پیدا کردیم، جریان‌های فتنه‌گر هم نمی‌توانند سوءاستفاده کنند و خیال کنند حالا که به توافق خوب رسیدیم، دست این‌ها در دست آمریکا قرار خواهد گرفت و می‌توانند ارباب خودشان را وارد ایران کنند، هرگز اینطور نخواهد شد . دشمنی ما با آمریکا تمام‌شدنی نیست.

,
,


شکست مذاکرات به‌واسطه زیاده‌خواهی آمریکاست

,
, شکست مذاکرات به‌واسطه زیاده‌خواهی آمریکاست, شکست مذاکرات به‌واسطه زیاده‌خواهی آمریکاست,


امام جمعه مشهد گفت: مسئولین ما در بیانیه‌هایشان و بعضی مردم حرکتی را انجام ندهند که خیال کنند مردم ما در فراغ دیدار آمریکا بوده‌اند، حالا به یک توافق رسیده‌اند خوشحال شدند؛ این را دقت کنید، اگر ما به توافق نرسیدم و مذاکرات شکست بخورد،  در نتیجه پایمردی عزیزان مذاکره‌کننده ما، همه دنیا فهمیده‌اند که عامل شکست مذاکرات، زیاده‌خواهی‌های آمریکایی‌ها و بدعهدی‌های آمریکایی‌هاست.

,
,


اگر موضوعی خلاف نظر رهبری انجام شود، مردم آرام نمی‌نشینند

,
, اگر موضوعی خلاف نظر رهبری انجام شود، مردم آرام نمی‌نشینند, اگر موضوعی خلاف نظر رهبری انجام شود، مردم آرام نمی‌نشینند,


عضو مجلس خبرگان رهبری ادامه داد: اگر خدایی نکرده به یک توافق بد برسیم، توافق بد با سه چیز روبروست؛ اول اشراف حکیمانه، قهرمانانه و قاطعانه مقام معظم رهبری، دوم، نظارت دقیق و بینای کامل نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی که باید در قضیه نقش داشته باشد، صدا از مجلس درنیاوردن باعث می‌شود اعتماد مردم از نمایندگانشان صلب می‌شود و سوم، بیداری ملت.
وی افزود: مردم ما، مردم بیدار هستند، آن روزی که مردم حساب کنند مطلبی می‌خواهد در این مملکت انجام بگیرد خلاف نظر رهبری، اگر همه دستگاه‌ها آرام باشند، مگر مردم آرام نمی‌گیرند.

,
,
,


داغ دوقطبی شدن ایران را بر دل اروپا، آمریکا و منافقین خواهد ماند

,
, داغ دوقطبی شدن ایران را بر دل اروپا، آمریکا و منافقین خواهد ماند, داغ دوقطبی شدن ایران را بر دل اروپا، آمریکا و منافقین خواهد ماند,


علم الهدی گفت: این مردم ما همان مردم ولایتمدار ۲۷ سال پیش هستند، روزی که امام بزرگوار قطعنامه ۵۹۸ را پذیرفتند، حتی در خانواده دو نفر به هم نمی‌گفتند چرا پذیرفتند، امام قبول کردند و همه قبول کردند علی رقم این‌که تلخ بود؛ امام فرمودند جام زهر نوشیدم، امام قبول کردند حتی تحلیل هم رویش نگذاشتند، بحث هم کسی نکرد، امام پذیرفتند، همه پذیرفتند.
وی ادامه داد: این مردم بعد از ۲۷ سال همان مردم‌اند، این مردم چشمشان به رهبر است، لحظه ای که رهبر بپذیرند کوچک‌ترین اختلافی در مردم ایجاد نمی‌شود و این داغ دوقطبی کردن مردم ایران بر دل اروپا و آمریکا و منافقین خواهد ماند.

انتهای پیام/گ

,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه