logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

نامه‌ کمیسیون فرهنگی مجلس به سرافراز

نامه‌ کمیسیون فرهنگی مجلس به سرافراز
سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس، از ارسال نامه این کمیسیون به رئیس رسانه ملی و تاکید بر اجرای مصوبه شورای نظارت بر صدا و سیما درباره ممنوعیت فعالیت برخی هنرمندان و مجریان خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، به نقل از مهر، سیدعلی طاهری با اشاره به جلسه عصر امروز کمیسیون فرهنگی مجلس، از بررسی ایرادات شورای نگهبان به طرح «مدیریت و احداث مساجد و نمازخانه‌های کشور» در این جلسه خبر داد و گفت: بخش دیگری از ایرادات شورای نگهبان باقی مانده که در جلسات آینده بررسی خواهد شد.

وی افزود: در جلسه امروز همچنین نامه ای از سوی کمیسیون خطاب به آقای سرافراز رئیس رسانه ملی صادر شد که در آن از مصوبه اخیر شورای نظارت بر صدا و سیما حمایت و بر اجرای آن تاکید شده است.

سخنگوی کمیسیون فرهنگی در توضیح این موضوع گفت: اخیرا شورای نظارت بر صدا و سیما در مصوبه ای اعلام کرد که آن دسته از مجریان و هنرمندانی که تصاویر خلاف شئون را از خود در شبکه های اجتماعی می‌گذارند، صدا و سیما دیگر نمی‌تواند از آنها به عنوان مجری یا هنرمند استفاده کند که با توجه به اینکه این مصوبه مورد بی‌اعتنایی سازمان صدا و سیما قرار گرفته بود و اعلام کرده بودند که این مصوبه قابلیت اجرا ندارد، کمیسیون فرهنگی در این نامه حمایت خود را از این مصوبه اعلام و تاکید کرده است که انتظار می‌رود با دقت اجرا شده و رسانه ملی نیز در تراز جمهوری اسلامی باشد.

طاهری همچنین با اشاره به بررسی «طرح جامع اداره صدا و سیما» در این کمیسیون در دو سال اخیر گفت: آقای سرافراز رئیس سازمان صدا و سیما معتقد است که در حکم انتصاب وی نکاتی از سوی رهبر معظم انقلاب مطرح شده که در طرح کمیسیون فرهنگی مجلس، نیامده و خوب است که این طرح مجدداً بررسی و اصلاح شود.

سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس ادامه داد: با توجه به اینکه این طرح از تصویب کمیسیون گذشته است، باید از اداره امور قوانین مجلس پیگیری کنیم تا در صورتی که به مرحله چاپ نرسیده، به کمیسیون بازگردد و با حضور رئیس رسانه ملی مجددا بررسی شود، اما در صورت چاپ شدن، طبق آئین‌نامه امکان بازگشت به کمیسیون ندارد و در هنگام بررسی در صحن علنی مجلس نظرات سازمان صدا و سیما نیز دریافت خواهد شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/ط

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه