اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

انیمیشنی که پشت صحنه دبه های آمریکا را روایت می کند+دانلود

انیمیشنی که پشت صحنه دبه های آمریکا را روایت می کند+دانلود
در حالی که مذاکرات ایران با کشور های 1+5 در وقت اضافه در حال پیگیری است آمریکا به سیاق همیشگی خود در چند روز اخیر با صحنه گردانی رژیم صهیونیستی زیر میز مذاکره زد است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از شیرازه، درست در همان زمانی که مقام معظم رهبری با طرح مفهوم «نرمش قهرمانانه» به ابتکار دولت برای گشایش فضای اعتمادسازی در فضای بین المللی احترام گذاشتند، هشدار دادند که "به آمریکاییها بدبینیم، دولت آمریکا غیرقابل اعتماد و خودبرتربین و عهدشکن است، من با مذاکره مخالف نیستم اما به نتایج آن خوشبین نیستم و به طرف مقابل اعتماد ندارم" این ها جملاتی است که رهبری از سالها قبل تا کنون به مسئولین کشور گوشزد کرده اند. راز این بیانات این است که رهبر انقلاب با تأکید بر بی اعتمادی به امریکا می خواهند به تیم مذاکره کننده هسته ای کشورمان هشدار دهند که طرف مقابل، دشمن ماست و به هیچ وجه نمی توان به او اعتماد کرد.

در حالی که مذاکرات 12 ساله ایران با کشور های 1+5 در وقت اضافه در حال پیگیری است آمریکا به سیاق همیشگی خود در چند روز اخیر با صحنه گردانی رژیم صهیونیستی زیر میز مذاکره زد و با این حال مذاکره تا فردا ادامه خواهد یافت، اما معلوم نیست چنانچه توافقی صورت گیرد آیا آمریکا حاضر به پذیرش تعهدات خود می شود؟

روز گذشته نیز رهبر انقلاب در دیدار دانشجویان به روحیه استکباری آمریکا اشاره کردند و در پاسخ به سوال «تکلیف استکبارستیزی بعد از مذاکرات چیست؟» فرمودند: «مگر مبارزه با استکبار تعطیل‌بردار است؟ خودتان را برای ادامه مبارزه با استکبار آماده کنید»
گروه چند رسانه ای شیرازه در این روزهای حساس مذاکرات، پویا نمایی «پشت پرده» ساخته شده توسط گروه رسانه ای فاطر فارس را به ملت با عظمت ایران تقدیم می کند.
 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شیرازه,
,
,
,
,
, شیرازه,
,
, ,

دانلود

دانلود کیفیت بالا

, دانلود,
,
, دانلود کیفیت بالا]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه