logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

کوچکترین مسجد چهار محال و بختیاری میزبان مسافران در ایام عید فطر+ تصاویر

کوچکترین مسجد  چهار محال و بختیاری میزبان مسافران در ایام عید فطر+ تصاویر
کوچکترین مسجد استان چهار محال و بختیاری پذیرایی مسافران در ایام عید فطر در روستای شوراب صغیر شهرستان سامان است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به گزارش سامان ما ، کوچکترین مسجد چهار محال و بختیاری مکانی تاریخی برای به جا اوردن نماز فرادا است و در این مسجد به دلیل کوچک بودن و متراژ کم نماز ها به صورت فرادا برگزار می شود .

این مسجد کوچک و دیگر اثر تاریخی و گردشگری روستای شوراب صغیر در شهرستان سامان میزبان مسافران و گردشگران در تعطیلات ایام عید فطر است.

کوچکترین مسجد در چهار محال و بختیاری با زیر بنای 75 متر مربع در روستای شوراب صغیر از توابع شهرستان سامان استان چهارمحال و بختیاری واقع شده است، این مسجد جز آثار ملی ثبت شده است.

مسجد امام جعفر صادق(ع) شوراب صغیر با قدمتی 400 سال کوچکترین مسجد در چهار محال و بختیاری است. این مسجد به صورت خشت و گل به صورت طاقی بر روی دو ستون ساخته شده است که به گفته اهالی روستای شوراب صغیر این مسجد توسط حاج میر عباس نوربخش بنا شده است.

مسجد امام جعفر صادق (ع) شوراب صغیر برای در سال 1316 هجری شمسی بازسازی شده است و نمای این مسجد در حال حاضر کاه و گل سرخ است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سامان ما ,
,
,
,
,
,
,
,
,

این مسجد در حال حاضر در معرض تخریب است و نیاز به مرمت و بازسازی دارد.

,

یکی از اهالی روستای شوراب صغیر در گفتگو با خبرنگار سامان ما در این خصوص اظهار داشت: مسجد تاریخی روستای شوراب صغیر یکی از تاریخی‌ترین مساجد چهارمحال و بختیاری است که در این روستا ساخته شده است و قدمت تاریخی این مسجد بیانگر قدمت روستا است وروستا شوراب صغیر استان چهارمحال و بختیاری یکی از قدیمی‌ترین روستاهای این استان است.

, سامان ما ,

وی با بیان اینکه شغل عمده مردم این روستا باغداری و تولید میوه است، اظهار داشت: بادام، هلو، سیب، گردو و... از جمله میوه‌هایی است که توسط اهالی این روستا تولید می‌شود و هلو تولیدی این روستا در باغات گسترده حاشیه زاینده رود شهرت کشوری پیدا کرده است.

,

وی تصریح کرد: وجود باغات گسترده میوه، نزدیکی به زاینده رود، وجود آثار تاریخی از جمله مسجد تاریخی و... از امتیازهای این روستا به شمار می‌رود و نیاز است در جهت توسعه گردشگری گامهای بزرگی برای این روستا توسط مسئولان برداشته شود.

,

وی اذعان داشت: این روستا به شهرهای بزرگ استان اصفهان از جمله نجف آباد، تیران و... نزدیک است و باد از این امتیاز برای توسعه روستا بهره گرفت.

,

 

,

دهیار روستای شوراب صغیر هم در گفتگو با  خبرنگار سامان ما  با اشاره به اینکه این مسجد جز کوچکترین مساجد استان است، اظهار داشت: این مسجد دارای قدمت 400 ساله است که در دوران صفویه در این روستا احداث شده است.

محسن رحیمی با بیان اینکه مصالح استفاده در ساخت و ساز این مسجد خشت و کاهگل می باشد، بیان داشت: این مسجد در حال حاضر در حال تخریب است و نیاز به مرمت و بازسازی دارد.

رحیمی با بیان اینکه با توجه به کم اهیمیت که نسبت به این مسجد در حال انجام است این مسجد در حال تخریب است با توجه به اینکه این مسجد یکی از اثار ثبت ملی استان و شهرستان است.

وی بیان داشت: در کوچکترین مسجد استان و شهرستان سامان نماز فرادا برگزار می شود.

, سامان ما ,
,
,
,
,
,
,

رحیمی با بیان اینکه مرمت این مسجد به دلیل استفاده از مصالح ساختمانی قدیمی باید مرمت و بازسازی از سوی سازمان میراث فرهنگی صورت گیرد، بیان داشت: نگهداری و مرمت از این مسجد به دلیل اینکه جز آثار ملی است باید با نظارت میراث فرهنگی صورت گیرد.

دهیار شوراب صغیر با بیان اینکه پیگری های لازم در خوصی مکان های تاریخی روستای شوراب صغیر توسط دهیاری و شورای روستا صورت گرفته است، بیان داشت: این مسجد جز آثار تاریخی این روستا است و  باید رسیدگی به آثار تاریخی بیش از آثار دیگر در دستور کار مسئولان و ارگان‌های دولتی قرار گیرد.

,
,
,


محسن رحیمی با اشاره بر اینکه این مسجد در مسیر زیبای باغات این روستا قرار دارد و می‌تواند جز مکان‌های گردشگری این شهرستان باشد، بیان داشت: مکان‌های گردشگری و تاریخی این شهرستان برای گردشگران شناخته شده نیستند.

وی بیان داشت: آثار گردشگری و تاریخی باید به صورت گسترده به گردشگران معرفی شود.

,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/ر

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه