اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

ورود میلیون‌ها مسافر به استان گیلان

ورود میلیون‌ها مسافر به استان گیلان
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار گیلان از شوک ورود میلیونی مسافران در تعطیلات عید فطر از بعد از ظهر چهارشنبه هفته جاری به این استان خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، به نقل از فارس،‌حجت شعبانپور امشب در جریان بازدید از محورهای مواصلاتی و تاسیسات گردشگری گیلان با اشاره به تعطیلات عید فطر اظهار کرد: حجم انبوه ورود مسافران به استان آغاز شده و همچنان ادامه دارد.

وی از شوک ورود میلیونی مسافران از بعد از ظهر چهارشنبه هفته جاری به گیلان خبر داد و افزود: حجم انبوه مسافران تا یکشنبه هفته آینده در استان حضور دارند.

شعبانپور با بیان اینکه تلفات جاده‌ای سفر را به کام مسافران تلخ می‌کند، تصریح کرد: کمیسیون ایمنی راه با عضویت پلیس راه و راهور، راه و شهرسازی، فوریت‌های پزشکی، هلال‌احمر و ... در گیلان تشکیل شده است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار گیلان بر پایش جاده‌ها توسط دستگاه‌های متولی در راستای کاهش تلفات جاده‌ای تاکید کرد و گفت: سال‌های ۹۲ و ۹۳ توانستیم به اهداف ترسیم شده در برنامه برسیم و کاهش قابل ملاحظه تلفات جاده‌ای را در استان داشتیم.

وی با اشاره به وجود دو گلوگاه در جاده‌های گیلان، بیان کرد: وجود گلوگاه‌ها عبور و مرور در جاده‌ها را مختل می‌کند و مسیر ۲۰ دقیقه‌ای تا هفت ساعت طول می‌کشد.

شعبانپور به برطرف کردن ۷۰ درصد از مشکل مسیر منجیل با تلاش اداره کل راه و شهرسازی گیلان اشاره کرد و یادآور شد: مسیر مذکور هنوز به عنوان گلوگاه مطرح است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار گیلان با بیان اینکه مشکل امامزاده هاشم (ع) هنوز برطرف نشده است، خاطرنشان کرد: مسافران هنگام خروج از استان برای خرید در منطقه امامزاده هاشم (ع) توقف می‌کنند و ترافیک تا دانشگاه گیلان ادامه پیدا می‌کنند.

وی خواستار تلاش دستگاه‌های متولی در کاهش تلفات جاده‌ای در محورهای مواصلاتی گیلان شد و خاطرنشان کرد: سال‌های گذشته موضوع مذکور در استان تمرین شده است.

شعبانپور با تاکید بر توجه ویژه به نمازخانه‌های جاده‌ای و درون شهری گیلان، اظهار کرد: گروه پایش نمازخانه‌ها باید در استان تشکیل شود.

*خانه‌های اجاره‌ای غیرمجاز در گیلان پلمب شود

مدیرعامل جامعه هتل‌داران گیلان نیز در جریان بازدید مذکور به وضعیت خانه‌های غیرمجاز اجاره‌ای اشاره کرد و گفت: وجود خانه‌های غیرمجاز و خانه‌های مسافر دو موضوع جدا از همدیگر است.

جواد عباسی خواستار پلمب خانه‌های غیرمجاز اجاره‌ای در گیلان شد و افزود: برخورد با خانه‌های غیرمجاز باید حقوقی تلقی شود و نیازی به دستور دادستانی نیست.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, *خانه‌های اجاره‌ای غیرمجاز در گیلان پلمب شود,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/ط

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه