logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

طوفان سندی با سرعت 60 کیلومتر بر ساعت ورزنه را درنوردید

طوفان سندی با سرعت 60 کیلومتر بر ساعت ورزنه را درنوردید
مسئول هواشناسی ورزنه از خروج توده هوای سرد شمالی و بروز توفان سندی، تا غروب روز دوشنبه از بخش بن رود خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از اصفهان شرق، ساعت 24 دیشب طوفان شدیدی در شهر ورزنه و بخش بن رود باعث شکسته شدن تعداد بسیار زیادی از درختان شد و خساراتی را در شهر ورزنه و بخش بن رود به بار آورد. این توفان تا اذان صبح ادامه داشت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا , اصفهان شرق,

مسئول هواشناسی ورزنه از وزش طوفان سندی در ورزنه خبر داد و گفت: طی سال جاری این دومین توده هوای گردو غبار است که وارد ورزنه شده و به دلیل وسعت بیابانی این بخش گردو غبار بسیاری را در شهر شاهد هستیم.

,

عبدالصمد جمالی اظهار کرد: طی براورد اداره هواشناسی ورزنه سرعت این طوفان که به سندی شهرت و از نوع گاستی بوده در حدود 15 متر بر ثانیه ( 60 کیلومتر بر ساعت) اعلام شده است.

,

وی با ذکر اینکه توده هوای سرد شمالی، غروب روز دوشنبه از ورزنه خارج شده و به طرف شهر اصفهان در حرکت است؛ تصریح کرد: هوای شهر ورزنه از غروب روز یک شنبه با وزش باد و بارش رگبار های پراکنده در معرض این توده هوای سرد شمالی قرار گرفت که به تدریج تا غروب روز دوشنبه با کاهش سرعت باد از شهر ورزنه خارج می شود.

,

گفتنی است طوفان سندی باعث بلند شدن گردو خاک از زمین به سمت بالا شده و باد گاستی از انواع این طوفان به صورت متغیر و گردشی باعث کاهش دید در مناطق بیابانی خواهد شد.

,

انتهای پیام/گ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه