اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

ایران میزبان کمپ کوهنوردی جوانان جهان شد

ایران میزبان کمپ کوهنوردی جوانان جهان شد
کمپ جوانان اتحادیه جهانی کوه‌نوردی به میزبانی ایران برگزار می‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا،کمپ جوانان اتحادیه جهانی کوهنوردی از دوم تا ششم مرداد ماه به میزبانی فدراسیون کوه‌نوردی و با حضور 48 کوه‌نورد خارجی از 16 کشور جهان و همچنین «کریستف ویلیچکی» کوه‌نورد نامدار لهستانی در کوه دماوند برگزار خواهد شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

براساس تقویم اتحادیه جهانی کوهنوردی(UIAA) هرساله کمپ جوانان در یکی از کشورهای جهان و به صورت کارگاه‌های آموزشی و صعود برگزار می‌شود و بنا بر درخواست فدراسیون کوه‌نوردی و صعودهای ورزشی، این کمپ امسال در ارتفاعات دماوند برپا خواهد شد.

,

قرار است کمپ جوانان 2015 بر روی قله دماوند همراه با کارگاه آموزشی پزشکی کوهستان و کمپ 2016 بر روی قله سبلان همراه با کارگاه آموزشی یخ‌نوردی برگزار شود.

,

در کمپ دماوند 48 کوه‌نورد خارجی از 16 کشور جهان و همچنین اعضای تیم‌های ملی جوانان و امید کوهنوردی ایران حضور دارند.

,

افتتاحیه این کمپ در قرارگاه پلور روز جمعه دوم مردادماه با کلاس پزشکی کوهستان و آشنایی کوهنوردان با شرایط هم هوایی خواهد بود. بر اساس برنامه پس از این کلاس حاضران راهی گوسفندسرای دماوند شده، پس از 3 روز بر اساس برنامه به مرتفع‌ترین کوه ایران صعود می‌کنند. همچنین اختتامیه این کمپ هفتم مردادماه در تهران برگزار خواهد شد.

,

در این برنامه همچنین «کریستف ویلیچکی» کوه‌نورد نامدار لهستانی و پنجمین فردی که موفق به صعود به تمامی قلل 8 هزارمتری دنیا شده به عنوان میهمان ویژه حضور پیدا می‌کند.

,

 

,

انتهای خبر

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه