اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

استاد دانشگاه تهران در دشتی مطرح کرد؛

با فرزندانمان دستوری صحبت نکنیم

با فرزندانمان دستوری صحبت نکنیم
این استاد دانشگاه با اشاره به نوع رفتار صحیح با فرزندان تصریح کرد:هیچ وقت با فرزندان خود دستوری صحبت نکنیم زیرا با این کار یک نوع محکومیت ذاتی در فرزندان به وجود می آید بلکه بایداین صحبت یه صورت سوالی باشد تا فرزندانمان بیشتر احساس مسئولیت را یاد بگیرند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانابه نقل از" ترنم دشتی" سعید عزیزی استاد دانشگاه تهران، صبح امروز در همایش سبک زندگی اسلامی با محوریت نقش والدین در تربیت فرزندان برای خانواده‌های پاسداران در محل سالن آموزش و پرورش شهر خورموج در سخنانی اظهار داشت:هر مردی در خانواده باید به همسر و فرزندانش محبت کند زیرا با این کار کانون خانواده و زندگی اش مستحکم تر خواهد شدو باعث بهتر شدن روابط خانواده می شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, " ترنم دشتی",

وی افزود:متاسفانه اکثر خانواده ها محبت شان را پنهان از فرزندانشان انجام می دهند در حالی که باید این محبت ها علنی و در جلو فرزندان باشد تا فرزندان که نسل آینده هستند یاد بگیرند و در زندگی و اتیه خود به کار بگیرند .

,

این استاد دانشگاه با اشاره به نوع رفتار صحیح با فرزندان تصریح کرد:هیچ وقت با فرزندان خود دستوری صحبت نکنیم زیرا با این کار یک نوع محکومیت ذاتی در فرزندان به وجود می آید بلکه بایداین صحبت یه صورت سوالی باشد تا فرزندانمان بیشتر احساس مسئولیت را یاد بگیرند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه