اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

ظریف: دلخورم اما بهتر است حرفی نزنم

ظریف: دلخورم اما بهتر است حرفی نزنم
لیبروی تیم ملی والیبال ایران درباره دلایل دعوت نشدن به اردوی تیم ملی گفت: دلخورم اما بهتر است حرفی نزنم زیرا نمی‌خواهم حاشیه‌ای ایجاد شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا ، فرهاد ظریف اظهار کرد: دو سال قبل از تیم ملی خداحافظی کردم، زیرا دوست نداشتم مثل خیلی از بازیکنان با بی‌مهری و بی‌احترامی من را از تیم ملی کنار بگذارند. بارها تماس گرفتند و خواستند به تیم ملی بازگردم. من نیز دعوت دوباره را اجابت کردم اما متاسفانه امروز از چیزی که بیزار بودم، اتفاق افتاد. اگر چه از برخی رفتارها خیلی دلخور شدم اما ترجیح می‌دهم حرفی نزنم زیرا نمی‌خواهم حاشیه‌ای ایجاد شود. مردم خودشان درباره رفتار من قضاوت می‌کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

لیبروی تیم ملی والیبال تاکید کرد: هیچگاه مشکلی با کسی در تیم ملی نداشتم. حتی در این مدت هم خودم پیش‌قدم شدم و با دوستان تماس گرفتم اما حتی جواب تلفنم را ندادند. در مصاحبه‌ها گفتند که باید خودم را در لیگ نشان دهم تا به تیم ملی برگردم. آیا واقعا فرهاد ظریف با این همه سابقه در تیم ملی و انتخاب به عنوان بهترین لیبروی جهان سزاوار چنین رفتاری است؟ آیا واقعا باید خودم را در لیگ نشان دهم؟ هیچگاه به کسی در والیبال بی‌احترامی نکردم. همیشه سعی کردم در خدمت تیم باشم. امروز هم ترجیح می‌دهم حرفی نزنم و برای تیم ملی آرزوی موفقیت کنم.
,
,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه