logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

تجلی اقتصاد مقاومتی در سبک زندگی عشایر آذربایجان

تجلی اقتصاد مقاومتی در سبک زندگی عشایر آذربایجان
مدیرکل امور عشایر آذربایجان شرقی گفت: ۲ درصد از جمعیت آذربایجان شرقی را عشایر تشکیل می دهند، اما ۲۰ درصد تولید پروتئین استان بر عهده آنان است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از ائل پرس،  سید محمدحسن آل هاشم  در نشست مشترک با فرماندار تبریز با بیان اینکه استان ما منطقه ای عشایری است، اظهار داشت: ۱۳ هزارو ۲۹۵ خانوار در آذربایجان شرقی در قالب عشایر زندگی می کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

آل هاشم ادامه داد: این تعداد در شهرستان های کلیبر، خداآفرین، سراب، هریس، ورزقان و چاراویماق زندگی می کنند.

وی با بیان اینکه ۶ درصد جمعیت عشایر در فصل ییلاق و ۴ درصد از آن در فصل قشلاق در استان هستند، افزود: عشایر با داشتن ۲۰ درصد از مجموع دام استان، ۲۰ درصد از مواد پروتئینی آذربایجان شرقی را تامین می کنند.

,
,
,

نقش بی بدیل زنان عشایر در تولید صنایع دستی

مدیرکل امور عشایر آذربایجان شرقی همچنین با اشاره به نقش موثر عشایر در صنایع دستی استان، گفت: صنایع دستی شامل ورنی، قالی و فرش از هنرهای بی نظیر عشایر آذربایجان شرقی است که به طور سالانه تنها ۱۲ هزارو ۵۰۰ متر مربع ورنی توسط این عده بافته می شود.

آل هاشم در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اقدامات اداره کل امور عشایر استان برای جامعه هدف خود، تشریح کرد: احداث ابنیه، آبرسانی سیار، بهسازی چشمه ها، توزیع گاز مایع، ترویج استفاده از انرژی های نو، طرح های مطالعاتی و پیگیری وطایف سایر دستگاهها در مورد عشایر استان از جمله این اقدامات است.

, نقش بی بدیل زنان عشایر در تولید صنایع دستی,
,
,
,
,

حضور کمرنگ متولیان فرهنگی  در جمع عشایر سلحشور

وی آمار عشایر ارسباران را ۴۰۷ خانوار عنوان کرد و افزود: این تعداد شامل هزارو ۹۸۷ نفر است.

مدیرکل امور عشایر آذربایجان شرقی در پایان نا کافی بودن اعتبارات، عدم سهولت ارائه خدمات به جامعه عشایر و حضور کمرنگ متولیان فرهنگی و هنری در بین جامعه عشایر را از جمله چالش های پیش روی این نهاد عنوان کرد.

, حضور کمرنگ متولیان فرهنگی  در جمع عشایر سلحشور,
,
,
,
,
 
,

 

,
 
,
 
,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه