اخبار داغ
  1. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  2. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  3. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  4. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  5. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  6. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  7. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  8. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  9. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  10. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  11. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  12. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  13. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  14. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  15. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  16. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  17. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  18. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  19. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  20. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد

گاف جدید فدرال رزرو

گاف جدید فدرال رزرو
اقتصاددانان رسمی فدرال رزرو بطور ناخواسته میزان افزایش نرخ بهره در آمریکا را ۰.۲۵ درصد اعلام کردند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از عصر بازار،  بر اساس اسنادی که به اشتباه در وبسایت بانک مرکزی آمریکا منتشر شد و توانایی این نهاد در حفظ اسرار را به چالش کشید، نرخ بهره بانکی در آمریکا در سال 2015 به میزان 0.25 درصد افزایش خواهد یافت. منتقدان این گاف بزرگ فدرال رزرو را بسیار عجیب توصیف کردند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

این پیش‌بینی شامل مجموعه‌‌ای از برآوردهای نزولی درباره رشد اقتصادی و نرخ تورم آمریکا همراه بود. این اطلاعات را پیش از این مقام‌های فدرال رزرو در نشست کنگره در اختیار نمایندگان قرار داده بودند. به گفته کارشناسان، افشای این اطلاعات حساس آخرین ضربه به شهرت فدرال رزرو در زمینه حفظ اسرار به شمار می‌رود.
جمعه شب گذشته فدرال رزرو صحت اسنادی را که ناخواسته منتشر شده بودند، زیر سوال برد و اعلام کرد که آنها درست نیستند. پس از آن فدرال رزرو در وبسایت خود جدول تازه‌ای منتشر کرد که نشان‌دهنده برآوردهای بهتری از نرخ رشد و تورم آمریکا در سال 2015 بود. در حال حاضر دادستان‌های فدرال مشغول بررسی دلایل و عوامل نشت اطلاعات حساس فدرال رزرو به یک خبرنامه مالی خصوصی هستند که در سال 2012 رخ داده بود.
جب هنسارلینگ نماینده جمهوریخواه ایالت تگزاس در این باره گفت: با تکرار این اتفاق چنین به نظر می‌رسد که کنترل‌های مناسب داخلی برای حفظ اطلاعات در فدرال رزرو وجود ندارد.
در این میان، فدرال رزرو در بیانیه‌ای اعلام کرد که پیش‌بینی‌های منتشر شده به طور ناخواسته حاوی فایل‌های رایانه‌ای بوده که در 29 ژوئن (8 تیرماه) وارد وبسایت این نهاد شده بود. فدرال رزرو این اتفاق را ناشی از اشتباه کارمندان دانست و اعلام کرد که موضوع در دست بررسی است.

,
,
,
,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه