logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن، آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

فرماندار بروجن:

بروجن با بحران آب روبروست/ راه اندازی واحدهای تولیدی در روستاها مانع از ایجاد مشاغل کاذب می شود

بروجن با بحران آب روبروست/ راه اندازی واحدهای تولیدی در روستاها مانع از ایجاد مشاغل کاذب می شود
فرماندار بروجن گفت: با توجه به خشکسالی سال های اخیر، گرمای هوا و تغییر نوع بارش در شهرستان و کاهش نفوذ پذیری آب به علت بارش باران و جاری شدن آب، منایع تأمین آب با کاهش ۴۰ درصدی مواجه است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از کلار، سید سیف ا... فیاضی در نشست کمیته حفاظت از منابع آب گفت: شهرستان بروجن با توجه به کاهش ۴۰ درصدی منابع آب سطحی و زیرزمینی با بحران آب روبروست.

فیاضی افزود: با توجه به خشکسالی سال های اخیر، گرمای هوا و تغییر نوع بارش در شهرستان و کاهش نفوذ پذیری آب به علت بارش باران و جاری شدن آب، منایع تأمین آب با کاهش ۴۰ درصدی مواجه است.

وی با اشاره به بحران پیش آمده و نگرانی های موجود از عموم مردم شهرستان خواست توجه جدی به مصرف آب داشته باشند و از استفاده های غیر ضروری آب شرب پرهیز کنند در غیر اینصورت شرکت آب وفاضلاب شهری مجبور به جیره بندی آب خواهد بود.

فرماندار بروجن همچنین به شهرداری ها درخصوص استفاده از آب شرب برای آبیاری فضای سبز هشدار داد. 

, به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کلار,
,
,
,
,
,
,

وی در ادامه اظهارداشت: در روستاها و مناطق عشایری عوامل و سرمایه های ارزشمندی اعم از انسانی، طبیعی و اقتصادی به عنوان ذخایر استراتژیک شهرستان وجود دارد که در پیشرفت جامعه نقش مهمی را ایفا می کنند.

فیاضی افزود: ایجاد کسب و کار مناسب در روستاها و مناطق کمتر توسعه یافته علاوه بر استفاده از ظرفیت های خدادادی تأثیر بسزایی در تأمین امنیت اجتماعی، کاهش حجم ناملایمات اجتماعی و پدیده مهاجرت روستائیان به شهر را دارد و از طرف دیگر باعث جلوگیری از مشاغل کاذب و مشکل آفرین شهری می شود.

 فرماندار بروجن گفت: در همین راستا دولت اجرای طرح مشارکت مردم در راه اندازی واحدهای تولیدی مستقر در روستا را در دستور کار قرار داده که امید است با حمایت همه جانبه دستگاههای اجرایی و مردم این گونه طرح ها با موفقیت عملیاتی شوند و جوانان با استعداد و کارآفرین بتوانند از این طرح ها استفاده نمایند.

,
,
,
,
,

مدیر کل دفتر امور روستائی و شوراهای استانداری نیز هدف از اجرای طرح را مشارکت روستائیان در اشتغال، تولید و افزایش درآمد روستائیان دانست.

ملک محمد محمودیان گفت: تحقق توسعه اقتصادی، اعتمادسازی، پیوستگی و همبستگی اجتماعی، ایجاد تعلق بین مردم روستا و گسترش روابط اجتماعی از ضروریات این طرح می باشد. 

انتهای پیام/ر

,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه