logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

متکی از جبهه پیروان استعفا نداده است/ با ناطق‌نوری دیدار می‌کنیم

متکی از جبهه پیروان استعفا نداده است/ با ناطق‌نوری دیدار می‌کنیم
نایب‌رئیس اول جبهه پیروان گفت: متکی از این جبهه استعفا نداده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، اسدالله بادامچیان نایب رئیس اول جبهه پیروان در حاشیه مراسم چهلم مرحوم عسکراولادی و در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوال خبرنگار فارس، درباره استعفای متکی از جبهه پیروان، گفت: عدم حضور آقای متکی به عنوان استعفا نبود و او فقط از دبیرکلی تشکل خود استعفا داده است.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

بادامچیان با بیان اینکه متکی استعفا نداده است که بخواهد پذیرفته شود یا نشود، افزود: آقای حکیم‌جوادی دبیرکل تشکل شبه قاره هند به جای آقای متکی است اما ما با آقای متکی در یک تشکل هستیم.

,

نایب رئیس جبهه پیروان درباره احتمال دیدار با ناطق نوری گفت: ما با همه دیدار داریم و با آقای ناطق نیز بیش از 50 سال است که رفیق هستیم.

,

وی درباه اینکه آیا با آقای ناطق دیدار خواهید داشت یا خیر، گفت: چرا دیدار نکنیم؟ ما رفت و آمد داشته و صحبت می‌کنیم.

,

بادامچیان در پاسخ سوال دیگری مبنی بر اینکه چرا کشوری که توانایی موشکی، هسته‌‌ای و فضایی دارد نمی‌تواند مشکل گرانی را حل کند، تصریح کرد: وقتی ما می‌گوییم به کسی رأی بدهید می‌روند به شخص دیگری رأی می‌دهند؛ مثلا ما گفتیم به آقای ناطق رأی دهید،به خاتمی رأی دادند. گفتیم به آقای هاشمی رأی دهید رفتند به آقای احمدی‌نژاد رأی دادند، گفتیم به آقای ولایتی رأی دهید رفتند به روحانی رأی دادند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه