logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

مدیر شبکه آب‌ و فاضلاب شهری نکا مطرح کرد

مخزن 2 هزار متر مکعبی چاره کمبود آب 12 روستای نکا

مخزن 2 هزار متر مکعبی چاره کمبود آب 12 روستای نکا
مدیر شبکه آب‌ و فاضلاب شهری نکا، گفت: مشکل کم‌آبی 12 روستای واقع در مسیر خط انتقال 600 میلی‌متری این شهرستان از جمله روستای چاله‌پل، با ساخت مخزن 2 هزار متر مکعبی در آینده رفع می‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از نکاآنلاین، مسعود حسن‌پور صبح امروز طی گفت‌وگویی با اشاره به تامین کیفیت و کمیت مناسب و توزیع آب شرب برای شهروندان به‌عنوان مهمترین وظایف شرکت آب و فاضلاب، اظهارکرد: صرفه‌جویی و مدیریت مصرف توسط مشترکین می‌تواند به حل مشکل کمبود آب در شهرستان کمک کند.

وی افزود: مشکل قطعی آب در شهر و برخی روستاهای هم‌جوار درحالی در ماه مبارک رمضان امسال همراه با قطعی‌های چند ساعته به اوج خود رسید که این مشکل از اردیبهشت ماه سال جاری آغاز شده بود.

مدیر امور آب و فاضلاب شهری نکا با اشاره به بهره‌برداری از یک حلقه چاه با آبدهی 70 لیتر در ثانیه به منظور افزایش توان تامین آب مشترکین نکا و روستاهای تحت پوشش، خاطرنشان کرد: این طرح با اعتبار 500 میلیون تومان، بیش از چهار هزار و 500 خانوار را از مزایای آن برخوردار ساخته است.

حسن‌پور تصریح کرد: مشکل کمبود آب آشامیدنی شهر و بعضی از روستاهای نکا اگر چه با وارد مدار شدن این چاه کاهش یافته ولی قطعی گاه و بی‌گاه جریان آب شرب در بعضی از مناطق همچنان ادامه دارد.

وی کاهش 15 درصدی تولید آب سال جاری نسبت به سال گذشته را دلیل قطعی مکرر آب در برخی مناطق برشمرد و بیان کرد: با پیش‌بینی که از قبل به‌عمل آمده بود، یک حلقه چاه جدید در جاده سیمان نکا حفر و در نیمه دوم ماه رمضان وارد مدار شد.

بنابر اعلام مدیر شبکه آب‌وفاضلاب شهری نکا، میزان آب مصرفی هر نفر در شهرستان نکا در سال گذشته 230 لیتر در هر شبانه روز در نظر گرفته شده بود که در سال جاری با توجه به خشکسالی و کاهش ریزش  نزولات آسمانی به 170 لیتر کاهش داده شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نکاآنلاین,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ج

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه