logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

دستور وزارت بهداشت برای حفظ حرمت اجساد

دستور وزارت بهداشت برای حفظ حرمت اجساد
معاون آموزشی وزارت بهداشت در نامه‌ای کلیه دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور را ملزم به نهادینه سازی اخلاق حرفه ای و حفظ کرامت اجساد در آموزش های بالینی نمود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا  باقر لاریجانی معاون آموزشی وزارت بهداشت و نایب رئیس شورای عالی اخلاق پزشکی طی نامه ای کلیه دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور را ملزم به نهادینه سازی اخلاق حرفه‌ای و حفظ کرامت اجساد در آموزش‌های بالینی نمود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

دکتر باقر لاریجانی معاون آموزشی وزارت بهداشت و نایب رئیس شورای عالی اخلاق پزشکی در پی انتشار عکس‌هایی در شبکه‌های اجتماعی از اجسادی که در سالن های تشریح جهت آموزش دانشجویان علوم پزشکی استفاده می‌شوند طی نامه‌ای از روسا و معاونین آموزشی دانشگاههای علوم پزشکی کشور خواست علاوه بر آموزش هایی که در زمینه اخلاق حرفه ای و احترام به کرامت انسانی به دانشجویان ارائه می گردد مواردی نیز به صورت ویژه به همه اساتید، دستیاران و دانشجویان مقاطع و رشته های مختلف که با اجساد افراد سرو کار دارند ابلاغ گردد.

دکتر لاریجانی با اشاره به اینکه دستورالعمل کشوری در زمینه حفظ کرامت اجساد در آموزش پزشکی در دستور کار معاونت آموزشی وزارت بهداشت قرار دارد افزود: لازم است در اولین جلسه دروس و کارورزی های مرتبط به ویژه درس آناتومی ، آسیب شناسی و پزشکی قانونی ، ملاحظات اخلاقی و حرفه ای آموزش بر روی جسد انسان توسط اساتید مربوطه یادآوری و تأکید گردد.

معاون آموزشی وزارت بهداشت هرگونه عکس برداری و فیلم برداری از اجساد اعم از اجسادی که در دروس فوق الذکر استفاده می شوند و نیز اجساد بیماران فوت شده توسط دانشجویان، کارکنان و اساتید در محیط های آموزشی بالینی و غیربالینی (پایه) مطلقاً ممنوع اعلام کرد و گفت :در مواردی که تصویر برداری جنبه آموزشی دارد، با مجوز مدیر گروه و به نحوی که به هیچ عنوان هویت فرد قابل شناسایی نباشد می توان نسبت به تصویربرداری اقدام نمود که در این مورد انتشار تصاویر مورد نظر فقط توسط دانشگاه مجاز بوده و استفاده از آنها تنها به موارد آموزشی محدود خواهد بود و این تصاویر به هیچ وجه نباید در شبکه‌های اجتماعی ، اینترنتی، تلفنی، خبری ، سایت‌های اینترنتی شخصی و مانند آن منتشر گردد.

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی وزارت بهداشت،دکتر لاریجانی با تاکید بر احترام و تکریم اجساد توسط اساتید دانشگاه‌ها و نهادینه سازی این امر در بین دانشجویان اطلاع رسانی در این زمینه از طریق نصب تابلوها و راهنماهای مناسب در محل سالن های تشریح و سایر اماکن مربوطه را ضروری برشمرد و گفت : لازم است پس از دادن آگاهی ها و هشدارهای مناسب، درصورت مشاهده هرگونه تخلف از این استانداردها، تنبیهات مناسب با اینگونه رفتارهای خلاف شؤون دانشگاهی و دانشجویی از طریق ساختارهای مربوطه به ویژه کمیته های انضباطی دانشجویان به عمل آید.

نایب رئیس شورای عالی اخلاق پزشکی در پایان، ابراز امیدواری کرد با پیگیری این اقدامات در دانشگاه‌ها شاهد اعتلای اخلاق حرفه ای در کشور باشیم.

,
,
,
,
,
,
,
,
,


انتهای پیام/بخ

,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه