logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

متخصص گوش، حلق و بینی خبر داد

سرماخوردگی، ‌باد، سرما و آلودگی هوا از عوامل ایجادکننده سینوزیت

سرماخوردگی، ‌باد، سرما و آلودگی هوا از عوامل ایجادکننده سینوزیت
متخصص گوش، حلق و بینی، انواع سینوزیت را التهابی،‌ عفونی،‌ حاد، مزمن و تحت حاد معرفی کرد و گفت: سینوزیت‌های حاد در اثر سرماخوردگی،‌باد، سرما، آلودگی هوا و ویروس ایجاد می‌شوند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از فارس، نظام‌الدین قهاری اظهار داشت: استخوان‌های صورت و فک و پیشانی عمدتاً تو خالی هستند و داخل‌ آن از مخاط سینوس پر شده است.

متخصص گوش، حلق و بینی گفت: اگر مخاط سینوسی موجود در داخل این حفره‌ها متورم و ملتهب شود، سینوزیت اتفاق می‌افتد.

قهاری، انواع سینوزیت را التهابی، ‌عفونی، ‌حاد، مزمن و تحت حاد معرفی کرد و گفت: سینوزیت‌های حاد در اثر سرماخوردگی،‌ باد، سرما، آلودگی هوا و ویروس ایجاد می‌شوند که اگر به آن بی‌اعتنایی شود ممکن است به سینوزیت تحت حاد و سپس مزمن و عفونی تبدیل شود.

وی تأثیر هوای سرد و آلوده را در التهاب مخاط سینوس‌ها مؤثر دانست و گفت: اگر فردی از گرما به سرما یا از سرما به گرما وارد شود مخاط سینوسش آمادگی التهاب پیدا می‌کند.

متخصص گوش، حلق و بینی به افراد توصیه کرد: سعی کنند شب‌ها حمام بروند و اگر در ساعات دیگری حمام می‌روند حداقل دو سه ساعت در منزل بمانند چرا که اگر فرد حمام رفته بلافاصله از محیط منزل خارج شود درست مثل آن است که شیشه داغی را در آب سرد قرار دهند؛ مخاط نیز به همین ترتیب برای پذیرش میکروب‌ها شکننده می‌شود.

قهاری ادامه داد: علائم سینوزیت می‌تواند از سردرد، گرفتگی بینی، آبریزش و تب تا ترشح پشت حلق و احساس ضعف و خستگی در افراد متغیر باشد.

انتهای پیام/
 

, شبکه اطلاع رسانی دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه