اخبار داغ
  1. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  2. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  3. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  4. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  5. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  6. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  7. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  8. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  9. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  10. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  11. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  12. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  13. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد
  14. رشد ۱۸ میلیاردی گیشه سینما همزمان با «روز ملی سینما»
  15. بازی‌های آسیایی ناگویا| صید نخستین مدال کاروان ایران توسط آسمانخراش ها/ پیروزی 3 سانداکار ایران در مبارزه نخست
  16. خودروهای آلاینده زیر ذره‌بین راهور؛ از اخطار ۱۰ روزه تا محدودیت خدمات
  17. تضمین امنیت بلند مدت ایران راه برون رفت از بحران جنگ نه بسته پیشنهادی میانجی ها!/ چرا ترامپ در پی دستاوردی فوری است؟
  18. تاراج ۲۱ همتی در فولاد بافق؛ فروش ۳۶ هزار تن محصول راهبردی در جنگ به شرکت‌های صوری / مدیرعامل با لابی سیاسی به دنبال فرار از عدالت
  19. تمهیدات ترافیکی تهران برای بازگشایی مدارس/ آماده‌باش ۱۰۰ درصدی پلیس راهور از ۳۱ شهریور
  20. پروژه بی اعتبارسازی بازوی رسانه ای رهبری/ جریان غربگرا در پی ضربه زدن به گفتمان ضد سهم خواهی است!

دیسکوهای زنانه با مجوز ارشاد؟!!

دیسکوهای زنانه با مجوز ارشاد؟!!
نوش آبادی در خصوص ادعای صدور این برای این مراسم به تهران پرس گفت: برای اطلاع از این مجوز باید با معاونت هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی صحبت کنید. در این خصوص از معاونت بپرسید که چنین مجوزی صادر شده است یا خیر؟
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از تهران پرس، روزهای گذشته اخباری مبنی بر برگزاری دیسکو زنانه در تالار های تهران، با حضور ، مدل و خواننده رپ و پاپ زن منتشر شد. این اخبار در حال به گوش رسید که مسئولین برگزاری این مراسم ، مدعی هستند که برگزاری دیسکوی زنانه در تهران با مجوز و بر اساس موازین اخلاقی و شئونات اسلامی منعقد می شود. همچنین شنیده شده که این برنامه ها که بعضا در تالارهیا عروسی برگزار می شود با مجوز وزارت ارشاد بوده که تحت عنوان کنسرت های زنانه صادر می گردد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


بنا به گفته برگزار کنندگان، این مراسم با آهنگ های خواننده زن، دی جی ملانی و با بازرسی نیروی انتظامی در تالارهای تهران انجام می شود. گفته می شود دی جی ملانی یا ( ب پ ) از خوانندگان رپ و پاپ می باشد، که فعالیت بدون مجوز با خوانندگان زیر مینی رپ نظیر (علی ش) و(آرمین ت) در کارنامه خود دارد.

,
,

در همین راستا سخنگوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در گفت و گو با خبرنگار فرهنگی تهران پرس، با ابراز بی اطلاعی از برگزاری چنین مراسمی در تهران، گفت: اخباری زیاد در فضای مجازی منتشر می شود. ما نمی توانیم پاسخگوی هر خبری که منتشر می شود، باشیم. بنده در خصوص مطلبی که ابعادش مشخص نیست نمی توانم قضاوت کنم.

نوش آبادی در خصوص ادعای مجوز صادره برای این مراسم به تهران پرس گفت: برای اطلاع از این مجوز باید با معاونت هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی صحبت کنید. در این خصوص از معاونت هنری بپرسید که چنین مجوزی صادر شده است یا خیر؟ ما از ریز مسائل اطلاع نداریم و اگر چنین مجوزی داده شده باشد، اعلام می شود.
گفتنی است تماس های تهران پرس در خصوص گفت و گو با مدیر روابط عمومی وزارت ارشادو معاونت هنری که ظاهرا روابط عمومی ندارد بی نتیجه ماند.

این اخبار در حالی به گوش می رسد، که موضوع مغفول ماندن بحث فرهنگی در وزارت ارشاد در دولت تدبیر به طور چشمگیر مشاهده می شود و بعید نیست چنین مجوزی از سوی وزارت ارشاد در سکوت صادر شده باشد!

,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ع

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه