logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

شانه خالی کردن ابتکار از بار مسئولیت

مقابله با ریزگردها و گرد و غبار استان ها به ما ربطی ندارد

مقابله با ریزگردها و گرد و غبار استان ها به ما ربطی ندارد
ابتکار با ابیان اینکه بخشی از این گردوغبارها کانون بین المللی و بخشی دیگر منشأ داخلی دارد، بیان کرد: اجرای طرح مقابله با منشاء داخلی ریزگردها برعهده سازمان جنگل ها و مراتع گذاشته شده و همچنین پیش بینی طوفان های گرد و غبار به عهده هواشناسی است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، معصومه ابتکار رییس سازمان حفاظت محیط زیست کشور و معاون ریس جمهور در گفتگو اختصاصی با خبرنگار مشکات برین در خصوص مقابله با ریزگردها، اظهار کرد: در زمینه منشا خارجی ریزگردها با توجه به شرایط حاکم بر منطقه امکان برنامه ریزی نیست ولی از قبل تفاهم نامه و برنامه هایی در زمینه مقابله با این پدیده با کشور عراق داشتیم .

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ،, مشکات برین,

وی با اشاره به اینکه بخشی از این گردوغبارها کانون بین المللی و بخشی دیگر منشأ داخلی دارد، افزود: در خصوص منشاء داخلی ریزگردها، مطالعه کانون های گرد و غبار داخل کشور در دست مطالعه است.

ابتکار ادامه داد: اجرای طرح مقابله با منشاء داخلی ریزگردها برعهده سازمان جنگل ها و مراتع گذاشته شده و همچنین پیش بینی طوفان های گرد و غبار به عهده هواشناسی است.

رییس سازمان حفاظت محیط زیست کشور گفت: تلاش است تا با همکاری بین بخشی یک برنامه ملی برای مقابله با ریزگردها با منشاء داخلی داشته باشیم.
ابتکار در خصوص سیاست حمایتی دولت اعلام کرد: مدیریت پسماندها و برنامه اجرایی و سیاست مدیریتی دولت برای شهرها و روستاها براساس مصوبه جدید دولت درنظر گرفته شده است.
,
,
,
,
,
,
,


انتهای پیام/ف
,
,
,
 
,
 
, ,
 
, ]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه