logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

سهم بالای تهرانی ها از وام مسکن

سهم بالای تهرانی ها از وام مسکن
مدیرکل روابط عمومی بانک مسکن اعلام کرد: ۲۵ درصد از ثبت نام کننده های وام خرید مسکن در صندوق پس انداز مسکن یکم، ساکن شهر تهران هستند و حدود نیمی دیگر از افرادی که طی ۴۲ روز گذشته از شروع به کار این صندوق، اقدام به افتتاح حساب کرده اند، جزو متقاضیان شهرهای بالای ۲۰۰ هزار نفر جمعیت محسوب می شوند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از روابط عمومی بانک مسکن، مسعود ایزدی، با تشریح آخرین آمار مربوط به سپرده گذاری و افتتاح حساب صندوق پس انداز مسکن یکم، گفت: این صندوق با هدف پرداخت تسهیلات خرید مسکن به متقاضیان حایز شرایط خانه اولی، در تاریخ سه شنبه ۱۹ خرداد ماه سال جاری در کلیه شعب بانک مسکن رسماً تاسیس شد و از آن زمان تاکنون یعنی طی ۴۲ روز اخیر، در مجموع نزدیک به ۸ هزار نفر در این صندوق افتتاح حساب انجام دادند.
ایزدی تعداد دقیق سپرده گذاران صندوق پس انداز مسکن یکم را تا پایان وقت اداری ۲۹ تیر رقمی معادل ۷ هزار و ۹۳۷ نفر اعلام کرد که در مجموع مبلغی معادل ۱۴۰ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان از محل سپرده گذاری ها در صندوق جمع آوری شده است.
از این تعداد، یک هزار و ۸۹۳ نفر ساکن شهرهای زیر ۲۰۰ هزار نفر جمعیت، ۴ هزار و ۸۹ نفر ساکن شهرهای بالای ۲۰۰ هزار نفر جمعیت و یک هزار و ۹۵۵ نفر نیز ساکن شهر تهران هستند که نسبت تقاضا برای وام خرید مسکن در مناطق مختلف شهری را نشان می دهد.
روند ثبت نام متقاضیان تسهیلات ۸۰، ۶۰ و ۴۰ میلیون تومانی خرید مسکن در صندوق پس انداز مسکن یکم بیانگر آن است که در هر روز کاری به طور متوسط ۲۳۳ نفر در این صندوق افتتاح حساب انجام می دهند.
مدیرکل روابط عمومی بانک مسکن در ادامه تصریح کرد: ضوابط ثبت نام متقاضیان در حساب صندوق پس انداز مسکن یکم نسبت به آنچه در روز اول توسط بانک مرکزی و بانک مسکن اعلام شد، هیچ تغییری نکرده است و کماکان همه افراد متقاضی شامل متاهل ها و مجردها می توانند افتتاح حساب انجام دهند اما در زمان سررسید سپرده گذاری و موعد پرداخت وام، فرد سپرده گذار حتماً باید ازدواج کرده باشد و در عین حال فاقد سابقه اخذ تسهیلات و یارانه در بخش مسکن باشد. در ضمن، این تسهیلات فقط به آپارتمان هایی که حداکثر ۷ سال از تاریخ صدور پروانه ساختمانی آنها گذشته باشد، تعلق می گیرد.
ایزدی اخبار برخی رسانه ها طی روزهای اخیر مبنی بر اینکه «ضوابط پرداخت تسهیلات خرید مسکن خانه اولی تغییر پیدا کرده است» را تکذیب واعلام کرد:امکان پرداخت تسهیلات هم برای خرید خانه و هم برای ساخت خانه وجود دارد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/بخ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه