logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

برگزاری هشتمین جلسه ستاد انتخابات کشور

برگزاری هشتمین جلسه ستاد انتخابات کشور
رئیس کمیته اطلاع رسانی ستاد انتخابات کشور درباره مصوبات هشتمین جلسه این ستاد گفت: در این جلسه مقرر شد با تبلیغات زودهنگام انتخاباتی نامزدهای احتمالی مجلس دهم برخورد شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از وزارت کشور، هشتمین جلسه ستاد انتخابات کشور به ریاست محمد حسین مقیمی معاون سیاسی وزیر کشور و رئیس ستاد انتخابات و با حضور اعضا این ستاد برگزار شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


بابک دین پرست رئیس کمیته اطلاع رسانی ستاد انتخابات کشور درباره مصوبات هشتمین جلسه این ستاد گفت: در این جلسه مقرر شد با تبلیغات زودهنگام انتخاباتی نامزدهای احتمالی مجلس دهم برخورد شود.

وی با اعلام اینکه تاکنون 69 جلسه با 385 مصوبه در ستاد انتخابات استان‌ها برگزار شده است درباره دیگر مصوبات این جلسه گفت: با افرادی که با استفاده از فضای مجازی اقدام به تبلیغ سوء علیه نامزدهای احتمالی مجلس شورای اسلامی کنند برخورد قانونی خواهد شد.

همایس منطقه‌ای آموزش مجریان در ۱۱ استان

رئیس مرکز اطلاع رسانی و امور بین الملل وزارت کشور با تأکید بر اهمیت آموزش مجریان برگزاری انتخابات در این دوره گفت: مقرر شد از اوایل مهر ماه همایش‌های منطقه‌ای برای آموزش مجریان به مرکزیت 11 استان کشور برگزار شود.

در این جلسه علاوه بر مرور اخبار انتخاباتی چگونگی اجرای مصوبات جلسات گذشته ستاد انتخابات کشور بررسی شد.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه