logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

معاون آموزشی حوزه های علمیه کشور:

ما دشمن را می شناسیم او اهل خدعه و بهانه جویی است

ما دشمن را می شناسیم  او اهل خدعه و بهانه جویی است
آیت الله فرحانی: دشمن ما اهل نیرنگ و بهانه است بنابراین در خصوص برطرف شدن مشکلات اقتصادی کشور ، باید فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص اقتصاد مقاومتی را مبنای کار قرار دهیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از گتوند نیوز، آیت الله شیخ عبدالکریم فرحانی معاون آموزشی حوزه های علمیه کشور اظهار کرد:تمام مشکلات کشور ما را الگوی اقتصاد مقاوتی که الگوی برخواسته از بصیرت ، استقامت و استفاده از فرهنگ اسلامی در عرصه مسائل اقتصادی است حل می کند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, گتوند نیوز,

وی افزود : ما نمی توانیم امیدوار به این باشیم که اگر توافقی که صورت گرفته اجرا شود همه مشکلات ما را حل کند زیرا ما دشمن را می شناسیم او اهل خدعه و نیرنگ و دنبال بهانه جویی است و اگر این بهانه را رها کند دنبال بهانه دیگر خواهد رفت لذا بر می گردد به همان که ما فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص اقتصاد مقاومتی را مبنای کار قرار دهیم.

,

وی افزود : ما نمی توانیم امیدوار به این باشیم که اگر توافقی که صورت گرفته اجرا شود همه مشکلات ما را حل کند زیرا ما دشمن را می شناسیم او اهل خدعه و نیرنگ و دنبال بهانه جویی است و اگر این بهانه را رها کند دنبال بهانه دیگر خواهد رفت لذا بر می گردد به همان که ما فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص اقتصاد مقاومتی را مبنای کار قرار دهیم.

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه