اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

دهیار دارابکلا:

خسارتی بابت سیل در دو سال گذشته نداشتیم

خسارتی بابت سیل در دو سال گذشته نداشتیم
دهیار روستای دارابکلا، گفت: در دو سال گذشته به‌دلیل لایروبی مستمر جوب‌ها، رودخانه و کانال‌ها خوشبختانه سیلی را شاهد نبودیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، محمد دباغیان در گفت‌وگو با میانخبر، با اشاره به اینکه همه ساله با کوچک‌ترین بارندگی، دارابکلا دچار سیل گرفتگی می‌شد، اظهار کرد: در دو سال گذشته به‌دلیل لایروبی مستمر جوب‌ها، رودخانه و کانال‌ها خوشبختانه سیلی را شاهد نبودیم.

وی از اقدامات دیگر دهیاری برای جلوگیری از بروز سیل در دارابکلا، زدن علف‌های هرز داخل رودخانه و نزدیکی پل‌ها، تعویض کردن لوله‌های انتقال آب با ظرفیت پایین که مانع عبور آب می‌شدند با لوله‌های بزرگ‌تر، احداث 560 متر کانال جدید، ایجاد پل‌های جدید بزرگ برای رفع موانع بارندگی و رفع گیر کانال‌ها بیان کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, میانخبر,
,
,
, ,
دهیار روستای دارابکلا خاطرنشان کرد: همه این عوامل باعث شد که کشش آب زیاد شود و در زمان بارندگی آب به‌خوبی به سمت رودخانه‌ها هدایت شود و باعث ایجاد خسارت نشود.
,
دباغیان درباره دیگر اقدامات دهیاری در سطح روستا، گفت: در راستای اجرای طرح هادی عقب‌نشینی‌هایی در سطح روستا انجام شد، رفع موانع پیچ‌ها داخل محل و پیچ‌های پرخطر، تحویل گرفتن پاسگاه قدیمی و تبدیل آن به دهیاری بزرگ، ساماندهی و جمع‌آوری زباله در سطح روستا که به گفته مدیر شبکه بهداشت و درمان در این زمینه در سطح شهرستان رتبه نخست را دارا هستیم.
,
وی از توزیع یک هزار و 500 نایلون زباله در بین مسافران در تعطیلات عید فطر خبر داد و افزود: برای عید فطر با کمک انجمن محیط زیست تعداد 15 سطل زباله 700 لیتری در مناطق مختلف جنگل جانمایی شد و همچنین یک هزار و 500 نایلون زباله در بین مسافران و گردشگران توزیع شد و بعد از خروج مسافران پاکسازی سطح جنگل توسط عوامل دهیاری انجام گرفت.
,
, ,
دباغیان با بیان اینکه جاده ارتباطی دارابکلا در بارندگی اخیر کاملا مسدود شده بود، تصریح کرد: در بارندگی اخیر به‌دلیل ورود گل و لای، جاده کاملا مسدود شده بود و با استفاده از بیل مکانیکی اقدام به بازگشایی آن کردیم.
,
وی عرض کم جاده و نبود شانه خاکی را در مواقع بارندگی بسیار خطرناک دانست و گفت: در زمان بارندگی حاشیه جاده گل‌آلود می‌شود و نمی‌توان از آن استفاده کرد.
,
انتهای پیام/ر
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه