اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

حمایت 18 هزار یتیم توسط بنیاد برکت

حمایت 18 هزار یتیم توسط بنیاد برکت
در چارچوب این طرح، هم اکنون تعداد یک هزار و 454 کودک بی‌سرپرست روستایی زیر 10 سال که در مقطع حساس سنی به لحاظ رشد فیزیکی و ذهنی قرار دارند، تحت درمان رایگان بنیاد برکت قرار دارند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا بنیاد برکت تا کنون بیش از 18 هزار کودک یتیم زیر 10 سال را در روستاهای مناطق محروم کشور تحت پوشش حمایتی خود قرار داده است.
 
به گزارش روابط عمومی بنیاد برکت، حمایت از ایتام در روستاهای مناطق محروم کشور با همکاری کمیته‌ امداد امام خمینی(ره) و در چارچوب مأموریت‌های بنیاد برکت انجام می‌گیرد.
 
در چارچوب این طرح، هم اکنون تعداد یک هزار و 454 کودک بی‌سرپرست روستایی زیر 10 سال که در مقطع حساس سنی به لحاظ رشد فیزیکی و ذهنی قرار دارند، تحت درمان رایگان بنیاد برکت قرار دارند.
 
براساس اعلام سازمان بهداشت جهانی، رشد مهارت‌های کلامی، شنوایی و بینایی، کنترل احساسات، مهارت ارتباط با همسالان و نیز رشد جسمی در سال‌های قبل از دبستان و پیش‌دبستانی بروز می‌یابد؛ به همین دلیل، ما در گام اول کودکان بیمار را که در مناطق محروم‌تر ساکن بودند، شناسایی کردیم و تاکنون توانسته‌ایم هزینه‌های درمان 1454 نفر از آنها را پرداخت کنیم.
 
در چارچوب این طرح، کودکان روستایی را که نیاز به درمان تخصصی‌تر داشته‌اند، به مراکز درمانی پیشرفته معرفی کرده‌ایم و تمامی خدمات دندانپزشکی به این افراد نیز به‌طور رایگان ارائه می‌شود.
 
براساس بررسی‌های انجام گرفته، بسیاری از کودکان زیر 10 سال در مناطق محروم روستایی، از کمبود مصرف ریزمغذی‌ها رنج می‌برند؛ به همین دلیل، بنیاد برکت بسته‌های ویژه‌ی غذایی و دارویی به خانواده‌های افراد نیازمند تحویل می‌دهد.
 
بنیاد برکت در سال 1386 از سوی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) و با رهنمودهای مقام معظم رهبری، با هدف انجام مسئولیت‌های اجتماعی، توسعه و توانمندسازی مناطق محروم و کمتر توسعه‌یافته‌ کشور تشکیل شد و هم اکنون در زمینه‌ توانمندسازی اقتصادی و کارآفرینی، توسعه‌ی فضاهای آموزشی از طریق تأسیس مدارس برکت، افزایش دسترسی آحاد جامعه به خدمات بهداشتی و درمانی، توسعه‌ خدمات زیربنایی و فرهنگی، ارایه‌ خدمات مالی، بانکی و بیمه‌ای در مناطق محروم و کمتر توسعه‌یافته و تولید محصولات راهبردی دارویی با بهره‌گیری از فناوری‌های نوین و ... فعالیت می‌کند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه