logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

رئیس هیئت فوتبال فریدونکنار؛

اجازه حاشیه‌سازی به کسی نمی‌دهم/ شایعات را از سوی مراجع قانونی پیگیری می‌کنم

اجازه حاشیه‌سازی به کسی نمی‌دهم/ شایعات را از سوی مراجع قانونی پیگیری می‌کنم
رئیس هیئت فوتبال فریدونکنار با بیان اینکه اجازه حاشیه‌سازی به کسی نمی‌دهم، گفت: پیگیر شایعات از طریق مراجع قانونی می‌شوم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا غلامحسین صانعی صبح امروز طی گفت‌وگویی با بصیرنیوز،  اظهار کرد: ۳۱ هیئت و ۲۰ تیم در شهرستان فریدونکنار حاضر هستند و اگر قرار به اعتراض باشد آنها باید این کار را انجام دهند.

وی افزود: من به عنوان رئیس هیئت فوتبال فریدونکنار باید پاسخگوی اداره ورزش این شهرستان و اداره کل باشم چرا که آنها ذی‌نفع این هیئت هستند.

رئیس هیئت فوتبال فریدونکنار با اشاره به اینکه چه داستان و منطقی است که برخی‌ها به این شکل انتقاد می‌کنند، تصریح کرد: ما به هیئت‌ها و تیم‌های ورزشی متفاوتی سرویس‌دهی می‌کنیم و در بسیاری از موارد حتی یک ریال هم از آنها دریافت نمی‌شود، هزینه دریافتی در سال بسیار کمتر از این مبلغی است که برخی از افراد مطرح می‌کنند.

وی با بیان اینکه میزبان مسابقات مختلف شهرستانی، استانی و کشوری هستیم، گفت: تمامی هزینه‌های سالن شهدا و حقوق برخی از افراد را از این طریق پرداخت می‌کنیم و هیچ متقاضی بدون پاسخ مثبت از سوی ما برنگشت و سعی کردیم در حد بضاعت به همه سرویس‌دهی کنیم.

صانعی افزود: تمامی مبالغی که از اجاره این سالن به دست می‌آید در اختیار ذی‌حساب اداره ورزش و جوانان فریدونکنار از سوی هیئت فوتبال این شهرستان قرار می‌گیرد و ایشان باید پاسخگوی آن باشد.

رئیس هیئت فوتبال فریدونکنار با بیان اینکه حساب ما کاملا مشخص است و حتی شده از جیب شخصی خود هزینه کردم، خاطرنشان کرد: تمامی مبلغ احداث دفتر هیئت فوتبال از جیب شخصی خود بوده و بر کسی نیز منتی نمی‌گذارم.

وی در خصوص موضوع کارت‌های داوری و پرداخت نکردن حقوق داوران، اظهار کرد: آقایان جعفری و گلی باید در خصوص کارت‌های داوری توضیح دهند اما آنچه مشخص است باید به توانایی افراد توجه شود.

صانعی گفت: احتمال اشتباه هم وجود دارد اما در یک فضای مناسب با رئیس کمیته داوران در هیئت فوتبال جلسه‌ای برگزار کنند تا مشکلات‌شان برطرف شود.

رئیس هیئت فوتبال فریدونکنار با تاکید بر اینکه اجازه حاشیه‌سازی به کسی نمی‌دهم، خاطرنشان کرد: خودم به دنبال شفاف‌سازی هستم و قطعا این امر را از مراجع قانونی پیگیری می‌کنم.

وی در پایان افزود: پیگیری این امر دفاع از حقوق فوتبال است و مطمئنا این سخنان از جای دیگری منشا می‌گیرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بصیرنیوز,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ج

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه