logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

سرپرست شهرداری آشخانه گفت؛

تکمیل ورودی شهر آشخانه نیازمند اعتبارات است

تکمیل ورودی شهر آشخانه نیازمند اعتبارات است
سرپرست شهرداری آشخانه گفت: برای ایجاد یک ورودی زیبا در شهر آشخانه به عنوان دروازه استان باب الرضا(ع)، گنجینه فرهنگ ها، به اعتبارات استانی و ملی نیاز داریم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پایگاه خبری آشخانه،روشندل سرپرست شهرداری آشخانه گفت:شهرداری آشخانه از منابع داخلی خود برای ایجاد بزرگراه در محدوده شهری محور بجنورد به جنگل گلستان استفاده کرده است.و حالا از مسئولان استانی انتظار داریم تا با اختصاص اعتبار مناسب، به ما در احداث ورودی های زیبا و جذب گردشگر کمک کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری آشخانه,

روشندل احداث المان های مختلف برای معرفی مانه و سملقان و استان و هم چنین ایجاد یک بازارچه دائمی را از برنامه های اصلی شهرداری آشخانه برای جذب گردشگر با ایجاد یک ورودی مناسب برشمرد و گفت: با ایجاد یک آیلند مناسب با روشنایی کافی با کمک اعتبارات ملی و استانی می توانیم یک بازارچه دائمی در ورودی شهر ایجاد کنیم که با جذب گردشگر زمینه اشتغالزایی مناسب و کسب درآمد ایجاد شود.

,

وی خاطرنشان کرد: با موافقت راه و شهرسازی زمینی به مساحت 30 هکتار در ابتدای آشخانه برای احداث پارک به شهرداری واگذار شده است که در صورت اختصاص اعتبار مناسب می توان بزرگترین پارک استان را در آن احداث کرد و در هدایت مسافران و ایجاد یک استراحتگاه مناسب برای آن ها می تواند نقش تأثیر گذاری در ماندگاری مسافران در شهرستان داشته باشد ضمن آن که دیگر مناطق گردشگری استان را نیز می شود در این پارک به مسافران معرفی کرد.

,

وی تصریح کرد: با احداث یک آیلند که وزیر راه قول تأمین اعتبار آن از محل پروژه محور بجنورد به جنگل گلستان را داد کسبه این مسیر به احداث رستوران و هتل و دیگر صنوف شیک که می توانند زمینه توقف مسافران را فراهم کنند، ترغیب می شوند.

,

انتهای پیام/ج

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه