اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

فرماندار رودسراعلام کرد ؛

رودسر پیشتاز در جذب سرمایه گذاران خارجی

رودسر پیشتاز در جذب سرمایه گذاران خارجی
امیر جانبازی گفت: با مشارکت شرکت راه ساختمان"بلند طبقه" و استفاده از فاینانس شرکت های چینی سرمایه گذاران در این شهرستان رشد قابل توجهی خواهد کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا امیر جانبازی رودسری در گفت و گو با رصدرودسر گفت: با مشارکت شرکت راه ساختمان بلند طبقه و استفاده از فاینانس شرکت های چینی روند سرمایه گذاری در این شهرستان رشد قابل توجهی خواهد کرد.
فرماندار رودسر افزود: این سرمایه گذاران برای مشارکت در پروژه های مطرح شهرستان در حال حاضر روند مذاکره را طی می کنند.
وی با بیان این مطلب که در این زمینه نشستی با معاونت توسعه مدیریت و برنامه ریزی استانداری گیلان صورت گرفت و پروژه های مورد نظر براساس اولویت در آن جلسه مطرح و برنامه ریزی شد.
جانبازی رودسری پروژه های مشارکتی با حضور سرمایه گذاران را بترتیب ساخت سایت نفتی سردار جنگل – آبگیری سدپلرود و زیر سازی و تکمیل جاده کلاچای رحیم آباد به قزوین دانست و گفت: این سه پروژه برای مشارکت سرمایه گذاران با استفاده از ۲ میلیارد دلار فاینانس کشورهای خارجی معرفی شده است.
فرماندار رودسر از مشارکت فعال و جدی سرمایه گذاران برای سایت نفتی سردارجنگل با نمایندگان شرکت نفت خزر خبر داد و افزود: این مشارکت می تواند روند ساخت و تکمیل این پروژه ملی را با سرعت بیشتری همراه کند.
وی با اشاره به روند مثبت در مذاکرات هسته ای ، شهرستان رودسر را جزو شهرستان های پیشتاز در جذب سرمایه گذاری دانست.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, رصدرودسر ,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ج

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه