logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

استخدام آموزش و پرورش 2 مرحله‌ای است؟

استخدام آموزش و پرورش 2 مرحله‌ای است؟
معاون دانشگاه فرهنگیان با اشاره به احتمال دومرحله‌ای شدن آزمون استخدامی آموزش و پرورش گفت: پذیرفته شدگان در آزمون استخدامی یک سال در دانشگاه فرهنگیان آموزش می‌بینند و پس از اخذ گواهینامه معلمی به آموزش و پرورش راه می‌یابند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از مهر، نعمت‌الله موسی‌پور معاون دانشگاه فرهنگیان، در خصوص آزمون استخدامی آموزش و پرورش اظهار داشت: آزمون استخدامی توسط سازمان سنجش برگزار می‌شود و هم اکنون موارد لازم در حال جمع‌بندی نهایی است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


وی افزود: ممکن است آزمون استخدامی آموزش و پرورش در دو مرحله اجرا شود یعنی در مرحله نخست آزمون ورودی را داشته باشیم که پذیرفته شدگان برای آموزش یک‌ساله وارد دانشگاه فرهنگیان می‌شوند و پس از دوره آموزشی یک‌ساله مجدداً مورد ارزیابی قرار می‌گیرند و افرادی که موفق به دریافت گواهینامه صلاحیت معلمی بشوند، وارد آموزش و پرورش می‌شوند.

معاون آموزشی دانشگاه فرهنگیان بیان کرد: بر این اساس آزمون استخدامی آموزش و پرورش دومرحله‌ای است.

علی اصغر فانی وزیر آموزش و پرورش در حاشیه امضای تفاهم‌نامه با سازمان زندان‌ها در خصوص آزمون استخدامی آموزش و پرورش به خبرنگاران گفت : افرادی که در این آزمون پذیرفته می‌شوند پس از گزینش و مصاحبه یک دوره یک‌ساله را در دانشگاه فرهنگیان برای آشنایی با حرفه معلمی طی می‌کنند در حالی که استخدام‌‌های ادواری سایر نهادها چنین شرایطی را ندارد زیرا این آزمون براساس ماده 28 اساسنامه دانشگاه فرهنگیان است و اگر گواهینامه معلمی دریافت کنند به استخدام آموزش و پرورش در خواهند آمد.

,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه