اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

قوه قضائیه به بحث بورسیه‌ها وارد شد

قوه قضائیه به بحث بورسیه‌ها وارد شد
قوه قضائیه در پی شکایت دانشجویان بورسیه دولت دهم، برای بررسی پرونده این دانشجویان ورود و تعیین شعبه کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا صبح امروز کمیته حقوقی شورای هماهنگی دانش‌آموختگان و دانشجویان بورسیه با حضور در شعبه ۱۲ فرهنگ و رسانه مجتمع ۱۵ خرداد شکایت خود از صدیقی رئیس سازمان امور دانشجویان کشور به جرم نشر اکاذیب، تشویش افکار عمومی را ثبت کردند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

براساس این گزارش، روز دوشنبه ۱۲ مرداد ماه محسنی اژه‌ای سخنگوی قوه قضائیه درخصوص آخرین وضعیت پرونده بورسیه‌ها گفت: تا آنجا که من پیگیری کردم از طرف افرادی که احساس می‌کنم ضرر مادی و معنوی کرده‌اند شکایتی به دادگستری نشده البته نامه‌ای به خود من نوشتند که من آن را جهت پیگیری به دادستان تهران ارجاع دادم، در هر صورت تا روزهای قبل که پیگیری کردم این موضوع شاکی خصوصی نداشته است اما اگر از ناحیه دستگاه‌های نظارتی همچون کمیسیون اصل ۹۰ که وارد شده بود مدارکی برای ما ارسال شود ما به موضوع ورود می‌کنیم.

,

بر اساس این گزارش، طی جلسات مشترک برگزار شده اعضای شورای هماهنگی با مسئولین دستگاه قضا، نامه‌ای از طرف اعضا در خصوص شکایت از عاملین ظلم و ستم تحمیل شده بر دانشجویان بورسیه با عنایت به فرمایشات مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) در دیدار اساتید دانشگاه‌ها تحویل معاون اول قوه قضائیه جمهوری اسلامی حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه ای شد و وی پس از ملاحظه دستور رسیدگی داد که در مورخ 24 تیر 94 طی شماره ۹۰۰۰/۲/۸۵۱/۱۰۰۰ تحویل دادستان کل کشور حجت الاسلام والمسلمین سیدابراهیم رئیسی شد.

,

انتهای پیام/بخ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه