اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

شرمن: توافق برای تغییر رژیم ایران نیست

شرمن: توافق برای تغییر رژیم ایران نیست
مذاکراه کننده ارشد آمریکا در مذاکرات هسته‌ای گفت توافق هرگز بر اساس این انتظارها نبوده که رژیم ایران را تغییر دهد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، وندی شرمن در کمیته بانکداری مجلس سنای آمریکا گفت توافق هسته‌ای هیچگاه بر اساس این انتظارها نبوده است که رژیم ایران را تغییر دهد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


این مقام وزارت خارجه آمریکا با این ادعا که اهداف تحریم ها محقق شده است از اعضای کنگره آمریکا خواست توافق را تصویب کنند و آن را توافقی خوب برای امنیت آمریکا ، اسرائیل و همه دنیا خواند.

شرمن همچنین گفت «توافق خوبی» در وین بدست آمده و مدعی شد تحریم ها ایران را مجبور کرد بر سر میز مذاکره بنشیند. وی تاکید کرد تحریم‌ها هیچگاه برنامه هسته‌ای ایران را متوقف نکرد.

معاون سیاسی وزیر خارجه آمریکا افزود: توافق هسته ای با ایران، توان آمریکا را برای مقابله با دیگر اقدام های مخرب این کشور در منطقه محدود نمی کند.

شرمن درباره پرسش سناتور کورکر مبنی بر اینکه چرا آژانس بین المللی انرژی اتمی اسناد مربوط به توافق با ایران در اختیار آنان قرار نمی دهد گفت: آژانس سازمانی مستقل است و تشخیص داده که اسنادش محرمانه بماند.

وی افزود ایران باید هر آنچه که سازمان بین المللی انرژی اتمی درباره فعالیت هسته ای این کشور طلب کند در اختیار آژانس قرار دهد.

سناتور کورکر با اشاره به نظام بازگشت تحریم ها پرسید آیا اگر تحریم ها دوباره ضد ایران اعمال شوند شرکت کشورهای دیگر که با ایران قراردادهای تازه بسته اند از بازگشت تحریم ها پیروی خواهند کرد.
شرمن در پاسخ گفت از شرکای آمریکا در اتحادیه اروپا قول گرفته ایم به نظام بازگشت تحریم ها وفادار بمانند.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه