logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس:

تک تک ماده ها و واژه های «برجام» باید در مجلس بررسی شود/دولت باید گزارش دقیقی از توافق هسته‌ای به مجلس ارائه کند

تک تک ماده ها و واژه های «برجام» باید در مجلس بررسی شود/دولت باید گزارش دقیقی از توافق هسته‌ای به مجلس ارائه کند
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجه مجلس گفت: در چارچوب قانون الزام دولت به حفظ دستاوردهای هسته ای، دولت باید نسبت به ارائه گزارش دقیق "برجام" اقدام و مجلس آن را بررسی کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، هادی شوشتری در گفتگو با صبح توس در خصوص لزومات توافق هسته ای اظهار داشت: پیرامون بررسی یا عدم بررسی برجام در مجلس دو دیگاه کلی وجود دارد، براساس شنیده ها، برخی معتقدند که برنامه جامع اقدام مشترک، نه تنها یک موافقت نامه بین المللی نیست و نیازی به تصویب مجلس ندارد بلکه صرفاً یک جمع بندی سیاسی بوده و ضرورتی به طی فرایند تصویب در مجلس ندارد.
وی ادامه داد: اما حامیان دیدگاه دوم معتقدند که ماهیت موافقت نامه مهم است و نه صرفاً عنوان آن و فارغ از تمامی این موارد برجام باید براساس اصل ۱۲۵ قانون اساسی مورد تصویب مجلس شورای اسلامی قرار گیرد.
وی افزود: ما معتقدیم که تک تک ماده ها و واژه های «برجام» باید در چارچوب قانون الزام دولت به حفظ دستاوردهای هسته ای مورد بررسی مجلس قرار گیرد و دولت ملزم به ارائه گزارش دقیق از ابعاد فنی، حقوقی و سیاسی آن به مجلس است.
نماینده مردم قوچان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به ارائه گزارش های خوب اعضای تیم مذاکره کننده خاطر نشان کرد: کلیات ابعاد مختلف برجام توسط تیم مذاکره کننده به مجلس گزارش شده است حتی در مرحله اول، ترجمه غیررسمی برجام در اختیار اعضای کمیسیون امنیت ملی قرار گرفت اما دولت باید گزارش دقیقی به کمیسیون‌های تخصصی مجلس ارائه کند و همچنین چشم انداز برجام به کمیسیون امنیت ملی گزارش شود.
شوشتری با اشاره به نقش مجلس در نظارت دستگاه های اجرایی یادآور شد: کمیسیون های تخصصی مجلس ناظر بر عملکرد وزارتخانه ها و سازمان های ملی می‌باشند و از این رو طبق آیین نامه داخلی مجلس باید ابعاد حقوقی و سیاسی توسط کمیسیون امنیت ملی و بعد فنی آن توسط کمیسیون انرژی مجلس بررسی شود.
وی گفت: برخی از نمایندگان مجلس نیز معتقدند که تمامی ابعاد مختلف برجام توسط کمیسیونی متشکل از کمیسیون امنیت ملی و انرژی مورد بررسی قرار گیرد که این موضوع به تعامل کمیسیون های تخصصی و نظر هئیت رئیسه بستگی دارد.
انتهای پیام/ج

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا،, صبح توس,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه