اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

مدیرکل بحران استان لرستان بیان کرد:

آتش‌سوزی جنگل‌های کوهدشت عمدی بوده است

آتش‌سوزی جنگل‌های کوهدشت عمدی بوده است
آتش‌سوزی جنگل‌های کوهدشت کاملاً عمدی بوده و در چندین منطقه آتش‌سوزی شروع و گسترش‌یافته است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از تسنیم، رضا آریایی ظهر امروز در جلسه مدیریت بحران آتش‌سوزی که در سالن جلسات امور عمرانی لرستان برگزار شد، اظهار داشت: در کشور سیستم اطفاء حریق از طریق هوایی نداریم و بالگردهایی که وجود دارند بیشتر کار هلی‌بورد نیرو را انجام می‌دهند که این هلیکوپترها هم در اختیار شرکت نوید است.

وی با بیان اینکه سازمان جنگل‌ها متولی اطفاء حریق در جنگل‌ها و منابع طبیعی است، افزود: هماهنگی‌هایی با سازمان جنگل‌ها انجام‌شده و شب گذشته با وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح به توافق رسیدیم که یک سری هواپیماها که اولین پرواز را انجام می‌دهند به منطقه اعزام شود.

آریایی عنوان کرد: با سازمان جنگل‌ها در تهران، شرکت نوید و هلال‌احمر هماهنگ شده و هلیکوپتر آب‌پاش که 40 هزار لیتر آب را با خود حمل می‌کند به منطقه اعزام‌ و در بحث اطفاء حریق شرکت می‌کند.

وی بیان کرد: فرمانداری، مردم بومی، سپاه بسیج و ارتش نقش خوبی جهت مهار آتش ایفا کردند و در حال حاضر 100 نیرو از طرف ارتش به منطقه اعزام‌شده است.

مدیرکل بحران لرستان بابیان اینکه منطقه آتش‌سوزی فوق‌العاده صعب‌العبور است به‌گونه‌ای که نیروهای انسانی نمی‌توانند تردد کنند، تصریح کرد: آتش‌سوزی از خط راس شروع و به خط القعر رسیده که شرایط و قرائن نشان می‌دهد آتش‌سوزی کاملاً عمدی بوده و در چندین منطقه آتش‌سوزی شروع و گسترش‌یافته است.

وی بابیان اینکه ابزاری که برای آتش‌سوزی جنگل‌ها در کشور وجود دارد شاخه درختان و آتش کوب‌های سبک است که در اختیار نیروها قرار دارد، خاطرنشان کرد: بحث جی‌پی‌اس و مقدار خسارت اطلاع‌رسانی می‌شود تا بعداً اقداماتی در جهت احیا انجام شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه