logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  2. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  3. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  4. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  5. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  6. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  7. گسست میان ادعا و واقعیت
  8. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  9. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  10. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  11. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  12. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  13. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  14. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  15. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  16. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  17. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  18. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  19. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  20. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد

امام جمعه بستان آباد:

اعتماد به آمریکا که تاریخش سرتاسر جنایت است نهایت حماقت است

اعتماد به آمریکا که تاریخش سرتاسر جنایت است نهایت حماقت است
امام جمعه بستان آباد گفت: اعتماد به آمریکا که تاریخش سرتاسر جنایت است نهایت حماقت است/ در مسیر مذاکرات اگر موفقیتی هم بدست آمده باشد ناشی از مواضع صریح و قاطع رهبری و البته پشتیبانی مردم از مذاکره کنندگان است که شرایط تحریم و مشکلات آن را به خوبی تحمل کردند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از دیار شهریار حجت الاسلام والمسلمین رضوی امام جمعه بستان آباد در خطبه های نماز جمعه این شهرستان با اشاره با سالروز شهادت امام صادق (ع) برگزاری شکوهمند مراسم شهادت این امام همام را از وظایف تمامی شیعیان دانست.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از دیار شهریار حجت الاسلام والمسلمین رضوی امام جمعه بستان آباد در خطبه های نماز جمعه این شهرستان با اشاره با سالروز شهادت امام صادق (ع) برگزاری شکوهمند مراسم شهادت این امام همام را از وظایف تمامی شیعیان دانست., دیار شهریار ,

رضوی افزود: به گفته امام صادق (ع) اگر بخواهیم جامعه ای آرمانی داشته باشیم باید از فرامین اهل بیت عصمت و طهارت (ع) پیروی کنیم ودستورات آن بزرگواران را در زندگی سرلوحه خود قرار دهیم. این دین است که بسیاری از آسیب های اجتماعی و فرهنگی را از جامعه دور می کند و نشاط واقعی و عمیق را به جامعه هدیه می دهد.

,

رضوی ادامه داد: در دستورات دینی ما به حفظ حرمت بزرگترها بسیار سفارش شده است و دیده می شود که متاسفانه این اصل فرهنگی و دینی در جامعه رو به کم رنگ شدن می گراید.

,

رضوی در ادامه از سهل انگاری برخی ریش سفیدان و هیئات امنای مساجد روستاهای شهرستان در برگزاری مراسمات مذهبی ماه رمضان انتقاد کرد و گفت: ما ازین عزیزان انتظار بیشتری داریم. در برخی از روستاها در کل ماه رمضان حتی یکبار هم درب مساجد باز نشد و این جای بسیار تاسف و نگرانی است. با ادامه این روند نباید انتظار داشته باشیم که نسل جدیدی که در این فضا رشد می کند پایبند به اخلاق و دین باشد.

,

نماینده ولی فقیه در شهرستان بستان آباد در بخش دیگری از خطبه ها ضمن اشاره به موضوع مذاکرات  و جمع بندی آن گفت: اعتماد به دولتی مثل آمریکا که تاریخ آن سرتاسر جنایت ، وحشیگری و کشتار بی گناهان است نهایت حماقت است و ما به دستور علی ابن ابیطالب (ع) باید مراقب باشیم چراکه دشمن بعد از صلح هم دست از طمع برنخواهد داشت.

,

رضوی گفت: در مسیر مذاکرات اگر موفقیتی هم بدست آمده باشد ناشی از مواضع صریح و قاطع رهبری و البته پشتیبانی مردم از مذاکره کنندگان است که شرایط تحریم و مشکلات آن را به خوبی تحمل کردند.

,

رضوی در بخش پایانی سخنان خود با انتقاد شدید از نهادهایی که با ساخت و سازهای غیر مجاز برخورد می کنند گفت: علاج واقعه قبل از وقوع باید کرد. چه معنی دارد که ما اجازه دهیم افرادی در زمین ها دولتی ، اراضی کشاورزی یا مسیر آبراه ساخت و ساز انجام دهند و بعد از اینکه تمام مراحل ساخت و ساز تمام شد و فرد در خانه غیر مجاز ساکن شد اقدام قضایی انجام دهیم و خانه اش را خراب کنیم؟! چرا از ابتدا جلوی این امور گرفته نمی شود تا از بسیاری از نارضایتی های مردمی جلوگیری شود؟

,

وی افزود: سفارش حضرت امام (ره) به همه مسئولین این بود که ضمن رعایت تمام موارد قانونی لازم از ناراضی کردن مردم در ادارات و نهادهای حاکمیتی پرهیز شود و امیدواریم مسئولان در این امر دقت کافی داشته باشند.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه